Πώς θα καταλάβεις ότι μία γυναίκα θέλει να κοιμηθεί μαζί σου

4 σημάδια που μαρτυρούν όλα όσα ελπίζεις.

Προφανώς και κανένας άντρας δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει στο μυαλό μιας γυναίκας, όπως επίσης και το αντίθετο. Βέβαια, αν είσαι μάγκας και σωστός, και ενδιαφέρεσαι για μία συγκεκριμένη γυναίκα, οφείλεις να επικεντρωθείς στη συμπεριφορά και στα μηνύματα που σου στέλνει ώστε οι πράξεις σου να έχουν αντίκρισμα.

Ένα από τα πιο δύσκολα σημεία λοιπόν, είναι το… για πρώτη φορά σεξ. Το σκηνικό έχει ως εξής: Έχετε αρχίσει να μιλάτε ίσως και να έχετε βγει ένα ραντεβού αλλά ακόμα προβληματίζεσαι για το αν έχει σκοπό να σου δοθεί ψυχή και σώμα. Δεν μπορείς να ρωτήσεις ευθέως-γιατί δεν είσαι και 15 χρονών-οπότε περιμένεις. Υπάρχει όμως πιθανότητα εκείνη να σου δίνει πατήματα και κρυφά μηνύματα, τα οποία εσύ καλό θα ήταν να αντιληφθείς. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω κάποια από αυτά.

Θα σου κάνει ερωτήσεις

Όπως για παράδειγμα: Τι έχεις κανονίσει γι’ απόψε; Βασικά πόσο πιο ευθέως να το πει; Υπάρχει πιθανότητα βέβαια να μην είναι αυτό το μεγάλο βράδυ, αλλά να κόβει απλώς κίνηση. Σε κάθε περίπτωση προσπαθεί να μάθει το πρόγραμμά σου και τις ώρες που δουλεύεις για να κάνει και εκείνη τα… κουμάντα της.

Μετά το πρώτο ραντεβού: «Και τώρα τι της στέλνουμε;»

giphy 4

Θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει καλύτερα

Θα σου κάνει προσωπικές ερωτήσεις και θα είναι άνετη με το να απαντήσει και στις δικές σου. Θα είναι πιο γλυκιά μαζί σου, και ίσως σου προτείνει κάποια στιγμή να δείτε και μία ταινία βρε αδερφέ. Προφανώς η επιλογή της ταινίας είναι κάτι παραπάνω από αδιάφορη.

Η στιγμή που το sexting κάνει την εμφάνισή του

Ε αφού σε θέλει ρε παιδί μου, της είναι δύσκολο να μπορέσει να συγκρατηθεί. Γι’ αυτό λοιπόν η απλή σας κουβεντούλα θα γίνει λίγο πιο πονηρή και σίγουρα πιο σέξι. Μη σου πω ότι θα το ξεκινήσει κι αυτή το παιχνίδι. Το μυστικό στην προκειμένη είναι να μην μείνεις εκεί και να το προχωρήσεις. Γιατί δυστυχώς δεν είναι λίγες οι φορές που το πράγμα σκαλώνει εκεί.

giphy 6

Και τελοσπάντων…

Αν είσαι εντελώς στην κοσμάρα σου μάλλον θα αναγκαστεί να στο πει ευθέως γιατί λογικά θα έχει απελπιστεί η γυναίκα. Μα κι εσύ, τίποτα δεν καταλαβαίνεις;

Σε κάθε περίπτωση: Δεν υπάρχει λόγος να πιέσεις μία γυναίκα για να κοιμηθεί μαζί σου. Όταν θέλει εκείνη θα το κάνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved