Μήπως βγαίνει μαζί σου για να ξεπεράσει τον πρώην της;

4 αδιάσειστα σημάδια που αποδεικνύουν ότι είσαι η σχέση rebound.

Το θέμα που θα αναλύσω σήμερα είναι λίγο δύσκολο, λίγο άβολο και λίγο μαχαιριά στην καρδιά. Χρόνια τώρα πιστεύω πως σε ό, τι έχει να κάνει με τα γκομενικά (ΟΚ, αισθηματικά) το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί είναι το σκωτσέζικο ντους και κατ’ επέκταση και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις (αλλά αυτό δεν μας αφορά στην προκειμένη γιατί εσύ θα είσαι από πάνω και δε θα μπαίνεις καν στη διαδικασία να διαβάσεις αυτό το θέμα).

Ξέρεις τι είναι λοιπόν, εκεί που περνάς ζάχαρη με το κορίτσι, να συνειδητοποιείς ότι η σχέση σας τελικά δεν είναι τόσο ιδανική, εκείνη δεν είναι καψούρα μαζί σου και ότι σίγουρα κάτι σου κρύβει; Και μην πας μακριά: Αυτό το κάτι είναι ο πρώην της.

Όχι δεν είναι σε δύο σχέσεις. Απλά πώς να στο πω κομψά; Τον θέλει ακόμα. Και άρα εσύ είσαι η σχέση rebound. Το υποψιάζεσαι; Διάβασε τα σημάδια παρακάτω για να το σιγουρέψεις.

 

1. Το πράγμα μένει στο κάζουαλ

Είναι γνωστό ότι δύσκολα θα συναντήσεις γυναίκα που θα αποφεύγει τη δέσμευση και θα θέλει κάτι πιο κάζουαλ. Είναι γιατί αγαπάμε τη συντροφικότητα; Είναι γιατί έτσι είμαστε; Οπότε φίλε μου αγαπημένε, σε περίπτωση που το κορίτσι, κρατάει τις αποστάσεις της και ψιλοβρίσκεστε και δεν έχει και σκοπό να κάνει τα πράγματα πιο επίσημα ή έστω πιο τακτικά, τότε υπάρχει και κάτι άλλο στο μυαλό της. Ναι καλά κατάλαβες. Ο πρώην της.

Μετά το πρώτο ραντεβού: «Και τώρα τι της στέλνουμε;»

 

2. Δεν μιλάει ποτέ για το παρελθόν

Μην είναι η γυναίκα δίχως παρελθόν ή undercover πράκτορας σε αποστολή; Σε κάθε περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό να μην λέει κουβέντα για την προηγούμενη σχέση της η οποία είναι και σχετικά πρόσφατη (ώπα λαβράκι) και να στο παίζει τρελίτσα. Κάτι συμβαίνει εδώ πέρα αδερφέ. Υπάρχει πιθανότητα να ξέρεις, αν τον αναφέρει να βάλει τα κλάματα. Και πίστεψέ με, δεν θέλεις κάτι τέτοιο.

 

giphy 2

 

3. Σε βλέπει σαν σκεύος ηδονής

Α ρε μπαγάσα σεξουλιάρη! Τώρα βέβαια για να μιλήσω και σοβαρά, όταν το γυρίζει συνέχεια στο σεξ δύο πράγματα συμβαίνουν: Ή είναι σεξομανής (πλιζ τώρα) ή προτιμάει να κάνει μαζί σου σεξ από οτιδήποτε άλλο. Και αυτό όταν μιλάμε για σχέση, δεν το λες και πολύ καλό.

«Θα είσαι εντάξει;»

giphy

 

4. Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο…

Να κάνει πολλά και μαζεμένα. Για να γίνω πιο σαφής: Μπορεί να είστε μαζί έναν μήνα και να νιώθεις ότι είστε δύο χρόνια. Περνάτε όλο σας τον ελεύθερο χρόνο μαζί, έχει ήδη γνωρίσει φίλους, μη σου πω και οικογένεια, και κάνει αλλόκοτα σχέδια για το μέλλον. Σε σημείο που να σε βάζει σε σκέψεις. Ναι… Προφανώς και της λείπουν οι μέρες που ήταν σε relationship και κάνει ό, τι μπορεί για να τις ξαναζήσει. Σε τρομάζει λίγο αυτό; Δικαίως…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved