Τα βγάζουμε τα φρύδια ή να κρυβόμαστε από την ντροπή μας

3 τρόποι για όλους τους μονόφρυδους εκεί έξω που θέλουν να κάνουν κάτι γι' αυτό.

Εντάξει με τις τρίχες στη μύτη και στα αυτιά. Δεν μπορείς αν κάνεις και διαφορετικά γιατί αν τα αφήσεις, θα μοιάζεις με τον Γιέτι των Ιμαλαΐων. Και ούτε καν οι Βίκινγκς δεν άφηναν τρίχες εκεί - περίπου δηλαδή.

Με τα φρύδια όμως τι γίνεται; Μήπως τα φρύδια πρέπει να τα σέβεσαι;

John Belushi Animal House Eyebrows

Όχι απαραίτητα αν και, βέβαια, καλό θα ήταν. Με άλλα λόγια εδώ οι απόψεις διίστανται και ούτε εμείς έχουμε καταλήξει στην απόλυτη αλήθεια.  Διότι, πράγματι, όταν το παρακάνεις με την αφαίρεση των φρυδιών όντως μοιάζεις (και νιώθεις) μετροσέξουαλ. Από την άλλη δεν θέλεις να μοιάζεις ούτε με τον Κώστα Καραμανλή (τον senior), ούτε με τον Antony “The Brow” Davis, ούτε με τον Ζακ τον Γαλυφιανάκη σε γνωστή τηλεοπτική του εμφάνιση. Άρα τι κάνεις;

Δίνεις προσοχή, και δεν υπερβάλλεις, αυτό κάνεις.

 

Τσιμπιδάκι για safe επιλογές

o MAN EYEBROWS facebook

Κλασική λύση που μάλιστα συνήθως κάνουμε στα κρυφά. Το παίρνεις και σιγά σιγά μαδάς τα φρύδια σου εκεί που έχουν θεριέψει, εκεί που κόβουνε την οπτική γωνία και –κυρίως!- βγάζεις εκείνες τις καταραμένες τρίχες που υπάρχουν στη μέση, ανάμεσα στα δύο φρύδια, και λειτουργούν ως γέφυρα. Μπορείς να το κάνεις με το τσιμπιδάκι το δικό της. Ή πάλι μπορείς να αγοράσεις ένα δικό σου λέγοντας στην πωλήτρια του καταστήματος ότι το αγοράζεις για εκείνη. Ότι και να κάνεις πάντως η λύση αυτή είναι πιο εύκολη αλλά η λιγότερο ενδεδειγμένη. Δυστυχώς όταν τις μαδάς τις τρίχες των φρυδιών αυτές επιστρέφουν δριμύτερες –και περισσότερες

 

Ψαλίδι σε όσους το χέρι δεν τρέμει

maxresdefault

Ήρθε η ώρα να γίνεις ο μπαρμπέρης του εαυτού σου. Δεν χρειάζεται κόπος, τρόπος χρειάζεται και όπως είπαμε και πιο πριν: προσοχή και όχι υπερβολές. Δηλαδή, χτενίζεις προσεκτικά τις τρίχες προς τα πάνω, κόβεις με το ψαλιδάκι οριακά το μήκος που περισσεύει και χτενίζεις ξανά προς τη θέση τους. Μαζεύεις δε τα απομεινάρια με ένα χαρτί, δεν χρειάζεται εκείνη να ξέρει ότι περιποιείσαι τόσο πολύ τον εαυτό σου… Όλα καλά, λοιπόν, μέχρι εδώ καθώς γλιτώνεις το πρόβλημα του «θεριέματος» που υπάρχει με τον προηγούμενο τρόπο. Με τα «μεσαία» φρύδια όμως τι κάνεις; Δύσκολο… Μάλλον την προσευχή σου διότι θέλει μεγάλη μαστοριά για να μπορέσεις να τις κόψει σύριζα στο δέρμα.

 

Trimmer για τους πιο εξειδικευμένους

3

Και όμως υπάρχει αυτό εδώ το μαγικό μαραφέτι για σένα. Κυκλοφορούν στο εμπόριο ειδικά trimmer για την περιοχή των φρυδιών. Ψεκάστε, ξυρίστε, τελειώσατε. Οκ, καταλαβαίνω τώρα, ότι ίσως θα σου φανεί υπερβολικό. Άρα αν δεν θες αυτό το θείο δώρο από τους θεούς του marketing προς τον άνδρα, κάνε κάτι πιο παραδοσιακό: πάρε την ξυριστική σου μηχανή, ιδιαίτερα αν έχεις μία από αυτές με ειδική κεφαλή για την περιοχή της μύτης, και περιποιήσου τα φρύδια σου. Με αυτόν τον τρόπο ούτε θα τα μαδάς και θα θεριεύουν, ούτε θα προσπαθήσεις να γίνει Κουρέας της Σεβίλλης. Απλά πράγματα και τίμια. Την ξυριστική σου μηχανή να την πιστεύεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved