Γιατί το grooming πρέπει να μπει στην καθημερινότητά σου

Γιατί το στυλάρισμα της γενειάδας και του μαλλιού πρέπει να είναι must.

Από ένα σημείο και μετά, αντιλαμβάνεσαι πως το out-of-bed στυλ που συνήθιζες να υιοθετείς μικρός, δεν σου ταιριάζει πια. Ίσως είναι οκ για εκείνα τα Σάββατα που προσπαθείς να αποφασίσεις αν θα σηκωθείς ή όχι από το κρεβάτι, αλλά για όλες τις υπόλοιπες ημέρες που οι εμφανίσεις σου δεν περιορίζονται μόνο στο γραφείο αλλά και σε εκείνα τα ποτά μετά τη δουλειά ή τα φαγητά με συναδέλφους. Και το ξέρουμε πως η εμφάνιση μας, πλέον, μας απασχολεί.

Οι γενειοφόροι ειδικά πρέπει να θυμούνται πως το μούσι θέλει την ίδια περιποίηση με το μαλλί. Είτε undercut, είτε slick, είτε οποιοδήποτε άλλο κούρεμα, θέλει τα απαραίτητα υλικά για να στρώσει. Ποιος λέει λοιπόν ότι δεν συμβαίνει το ίδιο και με τα γένια. Οι άνθρωποι της Redken Brews το γνώριζαν καλά αυτό όταν σχεδίαζαν την επόμενη γενιά προϊόντων ανδρικής περιποίησης με βάση την βύνη από την μπίρα που περιέχει πολλαπλά οφέλη για τα μαλλιά – και όσο να ‘ναι το μπουκάλι του σαμπουάν σε προδιαθέτει να το εξερευνήσεις. Δεν σταματάει όμως εδώ. Μαλλί και μούσι καλλωπίζονται την ίδια στιγμή.

bigstock 169593632

Η clay pomade είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το όφελος του όγκου στους άντρες που έχουν λεπτή τρίχα. Κάνει το κεφάλι να φαίνεται πιο γεμάτο και παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα που θα κρατήσει όλη μέρα. Όλα αυτά, με τον πηλό να δίνει μία στρωτή matte εμφάνιση στο look χωρίς γυαλάδες και φανφάρες - και όλα αυτά με μία μικρή ποσότητα προϊόντος για να παίξεις με το στυλ σου. Η αρετή του keep it simple. Το ίδιο συμβαίνει και με το λάδι. Μετά από σαπούνισμα (γιατί δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να μαζέψει), θα το στεγνώσεις και θα φροντίσεις να απλώσεις το λάδι τόσο στις τρίχες όσο και στο δέρμα, ώστε η επιδερμίδα να παραμείνει ενυδατωμένη με τα φυσικά συστατικά του λαδιού να φροντίσουν να κρατήσουν μακριά την φαγούρα και την ξηροδερμία. Τα παραπάνω δεν είναι μία εξαίρεση. Είναι ο κανόνας που πρέπει να βάλεις στη ζωή σου, όπως το βούρτσισμα των δοντιών.

redken

Μήπως να ξεχάσουμε λοιπόν όσα νομίζαμε πως είναι σωστά και να αρχίσουμε από την αρχή με τα σωστά προϊόντα; Μόνο έτσι θα εκτιμήσεις το grooming και τον ίδιο σου τον εαυτό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved