5 σαμπουάν αποκλειστικά για να κρατήσεις καθαρά τα γένια σου

Βάλε τέλος σε φαγούρες και ξηροδερμίες.

To σαπούνισμα στα γένια, θα έπρεπε να είναι τόσο υποχρεωτικό, όσο και αυτό που κάνεις στο κεφάλι σου. Είναι τρίχες. Γεμίζουν με βρόμα, μικροοργανισμούς, νεκρούς ιστούς αλλά και υπολείμματα από τροφές. Και όμως μέσα στο 2019 κάποιοι βλέπουν το σαπούνισμα στα γένια ως ταμπού.

Ωστόσο η αίσθηση φρεσκάδας που μπορεί να σου προσφέρει το σαπούνισμα στα γένια σου, είναι το ίδιο και καλύτερο από τα μαλλιά μιας και είναι πιο κοντά στη μύτηξ σου - άρα και στην όσφρησή σου. Σου παρουσιάζουμε 5 σαπούνια συν 1 λάδι για το τελείωμα, ώστε να δεις την περιποίηση το 2019 με άλλο μάτι.

 

Mr. Natty FFS

mr natty ffs beard soap 80gr

Εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ από το θαυματουργό δέντρο Vitellaria Paradoxa και ελαιόλαδο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το Mr. Natty καταπραΰνει και προστατεύει την επιδερμίδα κάτω από τις τρίχες, αφήνοντας ένα διακριτικό αλλά δροσερό άρωμα από μέντα και δεντρολίβανο. Η σύνθεση του είναι κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

 

Angry Norwegian

IMG 1617

100% χειροποίητο προϊόν, χωρίς προσμίξεις, αιθέρια έλαια ή άλλα αρώματα, υπόσχεται να λύσε κάθε πρόβλημα ξηροδερμίας που έχεις στα γένια σου και να περιποιηθεί την επιδερμίδα. Δημιουργεί πλούσιο αφρό, το οποίο καθιστά εύκολο το μασάζ στα γένια σου και τα αφήνει καθαρά και μαλακά. Ό,τι χρειάζονται δηλαδή.

 

Billy Jealously

Billy Jealousy Beard Wash 01

H βραβευμένη σειρά grooming προϊόντων από το περιοδικό Esquire, είναι για όλους εκείνους που παίρνουν στα σοβαρά την περιποίηση της γενειάδας τους. Η νέα σύνθεση του σαμπουάν περιέχει φύλλα αλόης που μαλακώνουν τα γένια μαζί με εκχύλισμα μελιού που τα προστατεύει, ενώ οι αντιοξειδωτικές ικανότητες του πράσινου τσαγιού θα κρατήσουν την επιδερμίδα ζωντανή και απαλή.

 

 Seven Potions

shampoo 03 gq 11jul18 b

Από τις παλιές καραβάνες στο χώρο του grooming, το σαμπουάν για γένια της Seven Potions ξεχωρίζει για τα φυσικά και οργανικά προϊόντα του, με εξίσου φυσικά έλαια που αποτελούν την λύση για όσους ταλαιπωρούνται με φαγούρες. Αρκεί μία μικρή ποσότητα για να μαλακώσει τα γένια σου και να τα κάνει ευκολοχτένιστα.

 

Vanilla Rum by Zeus

51nsmvf2abL. SY355

Μάλλον με αυτό θα έπλενε την μουσάρα του και ο Δίας. Το χαμομήλι σε συνδυασμό με το πράσινο τσάι, δημιουργούν ένα μοναδικό μείγμα που προστατεύει το δέρμα και το κρατάει ενυδατωμένο και καθαρό, κάνοντας τις τρίχες μαλακές.

 

Και μετά το σαπούνισμα τι;

 

Redken Brews Beard and Skin Oil

BREWS 34179 1c 1600x1600

Το έπλυνες, το στέγνωσες, ξεμπέρδεψες. Ή μήπως όχι; Γιατί για να μπορέσουν να δυναμώσουν οι τρίχες στα γένια σου, να μην «σπάνε» και να μην μαζεύουν ασπράκια από την ξηροδερμία, χρειάζεται να μαλακώσουν – ειδικά αν έχει παχύ μούσι που χρειάζεται χτένισμα. Η φόρμουλα της Redken BewsBews περιέχει από συστατικά όπως το  εκχύλισμα λαδιού από μέντα, αβοκάντο αλλά και λάδι από σόγια, για να ενυδατώσει, να καταπραΰνει και να κρατήσει ασφαλείς τόσο τις τρίχες όσο και το δέρμα κάτω από αυτές (σ.σ.: ειδικά για τις κοκκινίλες που συνηθίζονται να δημιουργούνται στις ταλαιπωρημένες επιδερμίδες). Μία μικρή ποσότητα με απαλό μασάζ, αρκεί για να σου δώσει μία μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved