Ο Kevin Bacon μόλις έγινε ένας νέος θεός του grooming

Όλα όσα έχει να σου διδάξει ο νέος γκριζόλυκος.

Ο Kevin Bacon ήταν πάντα ο τύπος με την safe επιλογή όσον αφορά το grooming του. Θυμήσου τον. Από το Apollo 13 και το Hollow Man μέχρι το Sleepers και το Hollowing. Χτενίσματα τα οποία ήταν κατά κύριο λόγο κοντά στο κούρεμα και μηδαμινή τρίχα στο πρόσωπο. Δεν τον λες άλλωστε από τους πιο τριχωτούς εκεί έξω, αλλά η αλήθεια είναι πως ο Bacon ήταν πάντα πιστός στο clean cut. Μέχρι τώρα.

2019SundanceFilmFestivalWeRiseUPLaunchyVAdlfEEzHsx

Γιατί η πρόσφατη εμφάνιση του στο Sundance Festival, δείχνει πως ο Bacon ακολουθεί τα χνάρια του Jeff Bridges. Αν μη τι άλλο είναι μία τρανή απόδειξη ότι ακόμη και αν έχεις ξεκινήσει να ασπρίζεις, υπάρχει τρόπος για να τονίσεις την εμφάνιση σου και πόσο μάλλον στο κομμάτι του grooming. Ιδού ο ανανεωμένος Kevin Bacon. Με αξύριστο look μίας ημέρας στα μάγουλα και ένα διακριτικό goatee μαζί με μουστάκι, που τον βάζει στην ηγετική θέση της κούρσας των…«γκρίζων λύκων» του Χόλιγουντ. Τι παραπάνω δείχνει όμως; Μία αρκετά καλή λύση για να χρησιμοποιήσεις τις λιγοστές τρίχες που βγάζεις στο πρόσωπο, ακόμη και αν δεν έχει έρθει η ώρα σου να ασπρίσεις.

KevinBacon2019SundanceFilmFestivalIndieGahtQqMwzFjl

Και πριν τα συγχαρητήρια, ας κάνουμε όλοι μαζί ένα φωτογραφικό ταξίδι που θα μας βοηθήσει να θυμηθούμε τις grooming επιλογές του μέσα στα χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved