Πόσο καλό είναι το after shave που χρησιμοποιείς;

5 προϊόντα για να μην ξανακοκκινήσει το δέρμα μετά το ξύρισμα

Είναι από τα σιγουράκια της αντρικής περιποίησης, που θα φροντίσουν να προστατέψουν το δέρμα μετά το ξύρισμα και να σε δείξουν φρεσκαδούρα. Μην τα αγνοείς, κάνουν καλό.

 

1. Pinaud Clubman Musk

Pinaud Clubman Musk Aftershave

Ένα κλασικό προϊόν για μετά το ξύρισμα με ένα μοναδικό μείγμα συστατικών που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις. Καταπραΰνει την επιδερμίδα σου αποτελεσματικά και αφήνει ένα μοναδικό άρωμα στο τελείωμα. Μέχρι και σήμερα τα προϊόντα Clubman εξακολουθούν να είναι τοπ στο διευρυνόμενο κοινό από όλο τον κόσμο.

 

2. Bluebeards Revenge Post Shave Balm 

the bluebeards revenge post shave balm 100ml

Βραβευμένο από το αντρικό περιοδικό FHM στα βρετανικά Grooming Awards και αγαπημένο στο πιστό κοινό του, το balm των Bluebeards Revenge θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα, ώστε να μην δημιουργηθούν κοκκινίλες που θα προκαλέσουν ερεθισμούς ή μολύνσεις. Ειδικά σχεδιασμένο με Witch Hazel και Aloe Vera  , θα φροντίσει να μην ξαναφοβηθείς ποτέ το ξύρισμα.

 

 

3. Proraso After Shave Menthol

91Xs0SU3ZzL. SL1500

Παραδοσιακό aftershave με αιθέριο έλαιο ευκαλύπτου και μέντας για χρήση μετά το ξύρισμα. Θα ανανεώσει απαλά, θα ενδυναμώσει και θα βοηθήσει το δέρμα σας να ανακτήσει την φρεσκάδα του και θα σας αφήσει με ένα ανδροπρεπές, φρέσκο άρωμα. Χωρίς τεχνητά χρώματα και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

 

4.  Don Draper After Shave Green

Don Draper green after shave borbelybolt.hu 1

Λίγα χρόνια πριν, η πομάδα Don Draper ήταν απλά ένα φανταστικό προϊόν που σκαρφίστηκαν οι Αδερφοί Κοέν για την ταινία "O Brother, Where Art Thou?". Σήμερα όμως υπάρχει στα ράφια των καταστημάτων, ενώ η Γερμανική εταιρεία που τα παράγει έδωσε στην Τσέχικη Alpa την άδεια να κυκλοφορήσει τα Don Draper green και blue aftershaves προκαλώντας νέες συγκινήσεις στους απανταχού παραδοσιακούς του ξυρίσματος. Το Don Draper δροσίζει με μενθόλη, θρέφει το δέρμα με γλυκερίνη και θεραπεύει μικρά κοψίματα με αλλαντοΐνη.

 

5. Lucky Tiger

wpid wp 1402655554537

Ο θρύλος του "Τυχερού Τίγρη" ξεκίνησε το 1920, στο Kansas City του Missouri, στο υπόγειο του Benjamin Clarke, ερασιτέχνη αστρονόμου και θρυλικού κουρέα της περιοχής. Παρά τους δύσκολους καιρούς, τις ριζικές αλλαγές στη μόδα και τις προτιμήσεις των ανδρών, το Lucky Tiger διατήρησε ένα δυνατό και πιστό κοινό στη βιομηχανία των ειδών κουρείου. Ένα καταπληκτικό after shave με Aloe Vera και καλέντουλα προκειμένου να απαλύνει και να ενυδατώσει το δέρμα σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved