Τα sea salt σπρέι θα σου δώσουν το ατημέλητο look που ψάχνεις

4 προϊόντα που θα κάνουν το styling παιχνίδι.

Οι άντρες είμαστε περίεργοι με τα προϊόντα grooming. Θέλουμε όλες τις ανέσεις που έχουν να μας προσφέρουν για να απογειώσουμε το στυλ μας, αλλά από την άλλη δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη διαδικασία να ψωνίζουμε πολλά πράγματα για την περιποίησή μας. Και αυτό είναι ένα λάθος σκεπτικό. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να θέλεις να έχεις το ίδιο μαλλί σαν να φεύγεις καθημερινά από το κομμωτήριο, όταν δεν πασχίζεις έστω και λίγο για να το φτιάξεις. Σωστά;

Ας μείνουμε στο μαλλί. Τις περισσότερες φορές δεν θέλουμε καν να ασχοληθούμε. Και επειδή βαριόμαστε και επειδή μας αρέσει το πιο ατημέλητο look. Εκείνο που δείχνουμε σαν να σηκωθήκαμε από το κρεβάτι. Ή αυτό που γίνεται στην τρίχα σου όταν έχεις βγει από την θάλασσα και έχουν στεγνώσει τα μαλλιά. Και το look αυτό δεν είναι απαραίτητα καλοκαιρινό. Μπορείς να το πετύχεις με τα sea salt σπρέι.

 

Τι ακριβώς κάνει

Best Mens Hair Styling Products

Τα sea salt σπρέι δεν έχουν δημιουργηθεί για κυματιστά μαλλιά. Η δουλειά τους είναι να απορροφούν τα φυσικά έλαια που εκκρίνει το τριχωτό της κεφαλής και να δείχνουν το κεφάλι πιο «γεμάτο». Το γεγονός και μόνο ότι σαν προϊόν είναι πιο ελαφρύ, κάνει εύκολο το styling. Και δεν είναι απαραίτητο να έχεις πολλά ή λίγα μαλλιά. Η δουλειά που θα κάνει θα είναι το ίδιο αποδοτική και θα δώσει ένα πιο χαλαρό και ατημέλητο look. Κυρίως, θα κάνει καλύτερη δουλειά στα μαλλιά μεσαίου κοψίματος.

 

Πώς θα το χρησιμοποιήσεις

easalt

Δεν χρειάζεσαι πολύ προϊόν γιατί θα κάνει τα μαλλιά να δείχνουν ξερά. Επίσης δεν το ρίχνεις κατευθείαν πάνω στη ρίζα. Οι μπαρμπέρηδες τείνουν να «βρέχουν» με αυτό τις παλάμες τους και να στιλάρουν τα μαλλιά με τα δάχτυλα – με τον ίδιο τρόπο που απλώνουν και τα hair tonics. Επίσης μπορείς να ολοκληρώσεις το styling με μία πολύ μικρή ποσότητα ελαφριάς πομάδας – ή και απλά να τα αφήσεις έτσι.

Δες μερικά από τα διασημότερα προϊόντα για να χρησιμοποιήσεις σε αυτές εδώ τις φωτογραφίες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved