Τα αντρικά κουρέματα που θα δούμε το 2017

Από την επιστροφή του slick μέχρι το ακόμη κοντύτερο undercut.

Επιστρέφουν οι αφέλειες

rexfeatures 739792bp

Απλά το χτένισμα δείχνει να είναι πιο οργανωμένο και δεν θυμίζει αυτόν τον πανικό από τρίχες που έβλεπες στους πιτσιρικάδες των 90s ενώ χτυπιόντουσαν με Kurt Cobain. Εκτός αυτού το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει να έχει μία μέτρια ποσότητα μαλλιού στην κορυφή αφήνοντας τις άκρες πιο ελεύθερες, είτε αυτές πέφτουν μπροστά είτε τοποθετούνται στα πλάγια. Οι πομάδες δεν δουλεύουν εδώ. Ένα σπρέι τύπου λακ, θα κάνει καλύτερη εφαρμογή στην τρίχα.

Να το κάνω;
Για να το κάνεις χρειάζεται συγκεκριμένη ποσότητα μαλλιού.  Δεν πάνε όλα σε όλους. Ένα κούρεμα με πολύ μαλλί θα είναι προβληματικό, ενώ το κοντύτερο εκτός συζήτησης. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Και καλύτερα να την συζητήσεις με τον κουρέα σου.

 

Το στρατιωτικό undercut δεν υποχωρεί

980x490 brad pitt fury hair wardaddy 43 jpg 3ae6e5ec

Με την διαφορά ότι είναι κοντύτερο σε συγκεκριμένα σημεία. Μέχρι τώρα είχαμε συνηθίσει τους κοντοκουρεμένους σβέρκους, αλλά στα πλάγια του κεφαλιού επικρατούσε το στυλ του «σβησίματος» με την ξυριστική μηχανή. Σβησίματα τέλος. Το μόνο μέρος του κεφαλιού που έχει τρίχα στις τάσεις του undercut στο ’17, είναι η κορυφή. Ένα περιποιημένο μάκρος που φτάνει μέχρι το πίσω μέρος, με τα πλάγια του κεφαλιού καλοξυρισμένα.  Με μπόλικη πομάδα και πιστολάκι, ίσως μοιάσεις και στον εικονιζόμενο.

Να το κάνω;
Ναι αμέ. Εκτός του ότι είναι ωραίο κούρεμα, είναι πιο ευκολοχτένιστο απ’ ότι δείχνει. Φρόντισε μόνο να περιποιείσαι το μάκρος του.

Μία μικρή ιδέα από 80s

Το θρυλικό slick όχι μόνο δεν πέθανε, αλλά φαίνεται πως έρχεται και πάλι στη μόδα πανηγυρικά. Η μόνη διαφορά, είναι ότι συνοδεύεται από αρκετά γένια (ή και γενειάδα). Η συνταγή της επιτυχίας του, είναι λίγο-πολύ γνωστή. Ένα τίμιο μάκρος περιμετρικά του κεφαλιού, το οποίο «κολλάει» προς τα πίσω με αρκετό ζελέ. Ή και με πολύ ζελέ. Για καλύτερη εφαρμογή χρησιμοποίησε μια καλή χτένα.

Να το κάνω;
Να το κάνεις, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι χρειάζεται συντήρηση. Τα πλάγια του κεφαλιού πρέπει να έχουν μέτριο μήκος σε αντίθεση με το υπόλοιπο κεφάλι. Διαφορετικά  θα πρέπει να βρίσκεσαι στον κουρέα ανά 15 μέρες. Είναι όμως ξεκάθαρα δική σου υπόθεση για το πόσο μακρύ θέλεις το «slick» σου.

 

Καλώς τους μακρυμάλληδες

leto

Μην έχεις στο μυαλό σου τον μεταλλά των 90s με την μπλούζα των Iced Earth. O μακρυμάλλης του 2017 είναι πιο περιποιημένος, με μαλλί το οποίο έχει περιποιηθεί με πιστολάκι και που η μοναδική ατημέλητη νότα που θα βρει κανείς, είναι στις άκρες.

Να το κάνω;
Το μακρύ μαλλί δεν είναι άσχημο αλλά έχει μεγάλη διαδικασία. Συχνό λούσιμο, στέγνωμα και οπωσδήποτε πιστολάκι για να μην πετούν οι τρίχες δεξιά και αριστερά. Αν πιστεύεις ότι μπορείς να την παλέψεις, δοκίμασε το.

 

Ατημέλητη φράντζα για όλους

15035600 345597102480301 2504032716014485504 n

Είναι ξεκάθαρα από τα πιο νεανικά κουρέματα που θα δούμε πολύ το 2017 και το οποίο έχει ξεκινήσει να κάνει ήδη την εμφάνιση του. Τι έχεις στην ουσία; Ένα undercut, αλλά που το μαλλί στην κορυφή έχει πέσει μπροστά και έχει ατημέλητη όψη. Ο πηλός ή το κερί είναι ο σύντροφός σου σε αυτό το χτένισμα, αλλά φρόντισε να μην το παρακάνεις ώστε να μην μείνει λαδωμένο. Δεν το λες βολικό, αλλά σίγουρα είναι εντυπωσιακό.

Να το κάνω;
Είναι μοντελοκούρεμα, αλλά δεν βαριέσαι…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved