Κερί για να αποκτήσεις κάμποση από τη γοητεία του Thomas Shelby

5 προτάσεις με τα καλύτερα της αγοράς. 

Το κερί είχε πάντα την δική του θέση στο πάνθεον της ανδρικής περιποίησης. Ξεχώριζε για την πιο λαμπερή του εμφάνιση, κάνοντας τους άντρες να μοιάζουν με ροκσταρς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που, μετά την μπριγιαντίνη, το κερί ήταν το αγαπημένο των περισσότερων ηθοποιών και τραγουδιστών για το φινίρισμα που μπορούσε να δώσει.

Πάρε για παράδειγμα το μαλλί του Έλβις Πρίσλεϊ. Αυτό το λαμπερό, βασιλικό look, δεν θα ήταν ποτέ τόσο ξεχωριστό αν το κερί δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Και τώρα μπορείς να το πετύχεις και εσύ (και αυτό και πολλά άλλα χτενίσματα) με τα 5 καλύτερα κεριά της αγοράς.

 

 

1. American Crew

20160614154550 american crew fiber 85gr

H αλήθεια είναι πως όλη η «οικογένεια» των American Crew -από αφρούς ξυρίσματος μέχρι λάδια για μούσια- αποτελείται από καλοδουλεμένα προϊόντα που δεν πρόκειται να σε αφήσουν δυσαρεστημένο. Αν ωστόσο υπάρχει κάτι που ξεχωρίζει είναι το κερί. Παρέχει ισχυρό και ματ φινίρισμα και είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί καλύτερα σε μικρού μήκους μαλλιά. Επίσης η σύνθεση σου είναι τέτοια που θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της πληρότητας της τρίχας σου, λόγω του όγκου που δίνει. Το λες και επένδυση.

 

 

2. Mr. Ducktail

maxresdefault

Έχει κερδίσει την ονομασία του από τον πιο rockabilly μπαρμπέρη του Λονδίνου, που διατηρεί μέχρι και σήμερα το άκρως ανδρικό και 50’s κουρείο ονόματι Hairgum. Ο «Mr. Ducktail» προσφέρει στο πιστό του κοινό το πανίσχυρο κερί του, ενώ η συσκευασία περιλαμβάνει και το ειδικό σαμπουάν που χρειάζεσαι για να το απομακρύνεις. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις. Μία μικρή ποσότητα για να δημιουργήσεις το επιθυμητό στυλ αρκεί.

 

 

3. Don Donato Baffi

cera barba baffi

Aπό τα καλύτερα κεριά της αγοράς με ειδική σύνθεση που το κάνει ιδανικό τόσο για τα μαλλιά, όσο και για να δώσεις στυλ στο μουστάκι σου. Η Don Donato, εκτός του ότι προστατεύει το μαλλί από την ξηρότητα, έχει μία διακριτική μυρωδιά από εσπεριδοειδή και λάιμ που λειτουργεί παράλληλα ως άρωμα. Θεωρείται ένα από τα πιο καλοστημένα προϊόντα όσον αφορά το κερί και συστήνεται για όλους τους απαιτητικούς που κυνηγούν το πιο extreme look.

 

 

4. Selective Professional

selective professional for man rubber wax shaper 100gr

Γνωστή σειρά στο χώρο της περιποίησης, ξεχωρίζει ειδικά για τα αντρικά της προϊόντα. Το κερί της Selective Professional περιέχει φυσικό αμινοξύ που δίνει αντοχή στην δομή της ρίζας, περιέχει bamboo που κάνει τα μαλλιά πιο φωτεινά και λαμπερά, ενώ το ελαστικό του κράτημα θα φροντίσει να δημιουργήσεις τα πιο απαιτητικά χτενίσματα.

 

 

5. Mr. Bear

Mr Bear0224 mo wax 880x700 s

Αν δεν ξέρουν οι Σουηδοί από ανδρική περιποίηση τότε ποιος ξέρει; Η Mr. Bear παρέχει μία ολοκληρωμένη σειρά στο χώρο της ανδρικής περιποίησης, που ξεκινάει από βούρτσες και λάδια και φτάνει μέχρι κρέμες ξυρίσματος και t-shirts. Αν όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε κάποιο από αυτά, είναι στη σειρά κεριών που διαθέτει. Μιλάμε για περίπου 4 διαφορετικά προϊόντα με ειδική σύνθεση, για δυνατό κράτημα χωρίς να «λαδώνει» ή να ξεραίνει το μαλλί. Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις και σε καλή τιμή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved