3 πομάδες με δυνατό κράτημα και κορυφαίο άρωμα

Δύο σε ένα και νοικοκυρεμένα.

Από τότε που οι πομάδες έγιναν και υδροδιάλυτες, μας έλυσαν κυριολεκτικά τα χέρια. Χωρίς κόπο, έχει φύγει από το μαλλί μόλις με ένα ξέβγαλμα - όσο δυνατή και αν είναι. Θέλεις δυνατό κράτημα για το μαλλί αλλά η τρίχα σου φέρεται ανυπάκουα; Σου παρουσιάζουμε την μέθοδο των τριών για να φροντίσεις να τσιμεντώσει το look για τα καλά.

Δώσε βάση.

 

Original Morgan’s Pomade

morgans 2

Βρίσκεται στο χώρο από το 1873 όπου για πρώτη φορά βοήθησε τα ανδρικά μαλλιά να σταθούν κόντρα στον άνεμο. Εκτός από δυνατό κράτημα και πλούσια λάμψη, περιέχει βιταμίνη Ε και σιτέλαιο ώστε να εξαφανίσει τις γκρίζες τρίχες χωρίς συμβατικές βαφές. Θα δεις αποτελέσματα κατά την εφαρμοφγή μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες.

 

Suavecito Firm Strong Hold Pomade

suavecito pomade strong firme hold 4oz yennwye 1503 02 yennwye3

Μοναδικό αρωματικό pomade, υδατοδιαλυτό, με μια κρεμώδη υφή. Χτενίζεται με ευκολία και παρέχει σκληρό κράτημα, που βγαίνει εύκολα κατά το σαπούνισμα χάρη στην υδροδιαλυτική του μορφή. Δεν θα αφήσει πίσω του κανένα κατάλοιπο ή νιφάδες και θα κρατήσει το μαλλί σου όλη μέρα.

 

Barber Mind Pomade Killer Waterbased Red 

TB26ZyQmeJ8puFjy1XbXXagqVXa 79768621

Eλαστική, δυνατή και με σεβασμό για τον κάθε άντρα που θέλει το πιο καλομελετημένο στιλάρισμα. Ξεβγάζεται εύκολα, χωρίς να ξηραίνει την τρίχα και χαρίζει υπέροχη λάμψη και κράτημα. Ξεχωρίζει για το έλαιο Tsubaki, το οποίο χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία όχι μόνο για τη φροντίδα στα ξίφη των Σαμουράι, αλλά και ως θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Τώρα, θα το γνωρίσεις και σαν πομάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved