Πολεμάς κάθε πρωί με τα μαλλιά στον καθρέφτη σου;

3 υπερηρωικές πομάδες ώστε να πατάξεις κάθε άναρχη τρίχα.

Πολλές φορές, αν δεν θέλει το μαλλί δεν στρώνει. Με τίποτα όμως. Το βλέπεις από την πρώτη στιγμή που έχεις ξυπνήσει και έχεις πάει στον καθρέφτη. Και το προσπαθείς και το χτενίζεις και κάνεις και 2-3 προσευχές, αλλά δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Τι λείπει εκείνη την στιγμή; Το κατάλληλο προϊόν.

Αυτές εδώ οι 3 παντοδύναμες πομάδες, θα στρώσουν και τα πιο δύσκολα μαλλιά.  

 

1. Apothecary87 Grease Mogul

51cWnhZkSZL. SX355

Η σειρά προϊόντων της Apothecary87 είναι ήδη γνωστή για τις πομάδες της και όλα όσα προσφέρει στο ανδρικό grooming. Το Grease Mogul ωστόσο είναι ένα από τα καμάρια της εταιρείας που υπόσχεται να τιθασεύσει και τις πιο άναρχες τρίχες στο κεφάλι σου. Για καλύτερη εφαρμογή, φρόντισε να έχεις στεγνώσει καλά τα μαλλιά μετά το λούσιμο.

 

 

2. Daimon Barber Clay Pomade

The Daimon Barber No.4 Clay

Αν τα πράγματα είναι πραγματικά ζόρικα, βάλε την Daimon Barber στο παιχνίδι. Το προσεγμένο μείγμα πομάδας και πηλού, είναι φτιαγμένο για να κρατήσει το μαλλί σου στη θέση του όλη μέρα. Η τρίχα δεν στεγνώνει και δεν γίνεται εύθραυστη. Αντιθέτως παίρνει φροντίδα λόγω του ότι περιέχει συστατικά από κερί μέλισσας και καστορέλαιο που δυναμώνουν την τρίχα.

Έχουμε και άλλες προτάσεις για πομάδες. Διάβασε εδώ.

 

 

3. Layrite Super Hold

layrite super hold open

Το Layrite Superhold είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το Original, αλλά περιέχει και κερί μέλισσας για πιο δυνατό κράτημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως είναι ιδανικό για όσους έχουν σγουρές ή ατίθασες τρίχες και συνιστάται να εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά για πολύ δυνατό κράτημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved