Η μάχη μου εναντίον της φαλάκρας και πώς βγήκα νικητής

Μία τρίχα στο χώμα, ώρα να πέσεις στον αγώνα.

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους που είχα μεγαλώνοντας ήταν να μείνω φαλακρός. Είχα δει τον πατέρα μου και τους θείους μου να χάνουν τα μαλλιά τους σε νεαρή ηλικία και ήμουν σίγουρος ότι μια ημέρα θα έφτανε και η δική μου σειρά.

«Ποιος είμαι εγώ για να ξεφύγω;», αναρωτιόμουν, και λίγα χρόνια αργότερα επιβεβαιώθηκα, βλέποντας σιγά-σιγά τα μαλλιά μου να χάνονται. «Βάλε λεμόνι και θα βγουν ξανά», με συμβούλευε ο θείος ο Γιώργος, αλλά βλέποντας το δικό του κεφάλι, έκρινα ότι δεν υπήρχε λόγος να δοκιμάσω αυτή τη «λύση».

Ναι, το ξέρω. Η αλωπεκία (αυτός είναι ο επιστημονικός όρος της φαλάκρας) είναι κάτι που συμβαίνει σε εκατομμύρια άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο από πολύ… μα πολύ παλιά, αλλά όταν «χτυπάει» τη δική σου πόρτα, είναι δύσκολο να την «καταπιείς». Άλλωστε, από τα αρχαία χρόνια τα μαλλιά αποτελούν σύμβολο ανδρείας και δύναμης.

DSA από την DHI, ή αλλιώς το σύστημα διάγνωσης που με έσωσε

Επειδή το έψαξα αρκετά το θέμα, θέλησα, λοιπόν, να μοιραστώ την ιστορία μου μαζί σου για να σου πω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημα της φαλάκρας.

Το πρώτο και βασικό στοιχείο που πρέπει να συγκρατήσεις στη μάχη κατά της απώλειας των μαλλιών είναι το γεγονός ότι όπως ακριβώς ισχύει με όλες τις παθήσεις, έτσι και στην τριχόπτωση, η έγκαιρη διάγνωση αποτελεί τη βάση για τη σωστή, αποτελεσματική και οριστική θεραπεία της!

Διαβάζοντας για την τριχόπτωση και μελετώντας το θέμα έμαθα πως, σύμφωνα με στοιχεία μεγάλης έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα, το ποσοστό των ασθενών που εφαρμόζουν θεραπείες τριχόπτωσης χωρίς προηγουμένως να έχουν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ, αγγίζει το 67,3%. Με λίγα λόγια, ένας στους τρεις δεν γνωρίζει από τι ακριβώς πάσχει και δεν έχει ξεκάθαρη εικόνα του προβλήματος του.

DSA 3gfhgf

Ναι, έκανα μεταμόσχευση και όχι μόνο δεν πόνεσα καθόλου, αλλά βρήκα ξανά τον παλιό μου εαυτό!

Πώς ξεπέρασα το πρόβλημά μου; Χάρις σε έναν φίλο μου ο οποίος μου μίλησε για το κέντρο του DHI Global Medical Group στην Αθήνα το οποίο και επισκέφτηκα πριν από λίγο καιρό. Στη DHI η διάγνωση της τριχόπτωσης αποτελεί το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα για την αντιμετώπιση της, ενώ το προηγμένο σύστημα διάγνωσης της τριχόπτωσης DSA που διαθέτει και έχει αναπτυχθεί από μια ομάδα ειδικών παγκοσμίου φήμης, είναι το μόνο που παρέχει ακριβή και εξατομικευμένη διάγνωση για όλους τους τύπους τριχόπτωσης!

Τι έκανα στη DHI; Κατά τη διάρκεια της διάγνωσης με εξέτασε ομάδα ειδικών της DHI, που αποτελείται από δερματολόγο, πλαστικό χειρουργό, ενδοκρινολόγο, ψυχολόγο και διοικητικό σύμβουλο, ενώ παράλληλα μου έκαναν και το νέο Hair Biology Test που δείχνει αν το οξειδωτικό στρες έχει παίξει ρόλο στην απώλεια των μαλλιών μου!

Δεν διστάζω, λοιπόν, να παραδεχθώ ότι για εμένα η λύση βρέθηκε στην πιο απλή και σύγχρονη μεταμόσχευση μαλλιών και θέλεις να μάθεις κάτι; Και φυσικό αποτέλεσμα είχα και δεν πόνεσα καθόλου (μα καθόλου πραγματικά).

Η DHI έχει, μάλιστα, τη δική της σειρά προϊόντων για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης και τη διατήρηση της υγείας της τρίχας τα οποία με βοηθούν να έχω κάθε μέρα άψογο αποτέλεσμα.

Μην χάνεις χρόνο και ρίξου τώρα στη μάχη εναντίον της φαλάκρας. Εγώ το έκανα και βγήκα νικητής με τη βοήθεια της DHI.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved