3 wax για να στρώσεις σωστά το μουστάκι σου

Τα κεριά δεν είναι μόνο για την εκκλησία.

Εκτός από τα μαλλιά κάθε πρωί «πετάνε» οι τρίχες στα γένια και τα μούσια. Και δεν το λες και παράλογο, ειδικά αν είσαι από εκείνους που τιμούν την γενειάδα και την αφήνουν να μεγαλώνει μαζί με το μουστάκι. Κάποιες τρίχες στο μουστάκι είναι τόσο ατίθασες που δείχνουν σαν αγκάθια σκαντζόχοιρου. 

Αν λοιπόν δίνεις έμφαση στις λεπτομέρειες και θες να δείχνεις άψογος, ρίξε μία ματιά σε αυτά τα κεριά για μουστάκια.

 

1. Beardbrand Tea Tree

41dg9SDhdzL

Σκναδιναβική εταιρεία με πλούσιο βιογραφικό στα θέματα αντρικής περιποίησης, με προϊόντα που ξεκινούν με λάδια και σαμπουάν και φτάνουν μέχρι τις πομάδες και τα κεριά. Το κερί αυτό όμως είναι αποκλειστικά για μουστάκι και για όσους ψάχνουν ιδανικό κράτημα με φυσικά συστατικά. Με το διακριτικό άρωμα του τσαγιού στο τελείωμα, θα έχεις ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

 

 

2. Captain Fawcett Lavender

20151116171446 captain fawcett s moustache wax lavender 15gr

Το παραδοσιακό. Το τίμιο. Του εξερευνητή –  τι να κάνουμε εξερευνητής ήταν ο Peabody Fawcett. Και μέσα στα ταξίδια του στην Αφρική, λέγεται ότι σύλλεξε τα καλύτερα βότανα ώστε να δημιουργήσει συνταγές για κρέμες ξυρίσματος αλλά και αλοιφές για την επιδερμίδα. Βασισμένοι πάνω σε αυτές τις συνταγές και με την βοήθεια της λεβάντας , δημιούργησαν ένα κερί για μουστάκι που θα δώσει τον κατάλληλο όγκο και το φινίρισμα στο μουστάκι σου. Ακόμη και αν η συνταγή μετράει πάνω από έναν αιώνα.

 

 

3. Brother's Love Bayreische

brotherslove

Σκέψου να έβαζες gel στο μουστάκι σου. Θα του έδινε ένα ασυνήθιστα δυνατό κράτημα  με κορυφαία υφή. Κάτι τέτοιο, με μοναδικό άρωμα και ακόμα καλύτερη υφή, προσφέρει το Brother’s Love Bayerische που τιθασεύει ακόμα και τις πιο απαιτητικές τρίχες. Αρκεί μόνο λίγο νερό με σαπούνι για να το ξεβγάλεις χωρίς κόπο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved