Bigstock Αγαπητέ φίλε, τα νύχια των ποδιών σου ΔΕΝ μας περνάνε απαρατήρητα το καλοκαίρι

Η Γωγώ Φούντα για την σπουδαιότητα της αντρικής περιποίησης των κάτω άκρων.

Έχω μιλήσει αρκετές φορές για πατούσες. Θα μου πεις σπουδαίο θέμα ρε κοπελιά και θα σου απαντήσω «την μέρα που θα σταματήσει να σε ενδιαφέρει δε θα αναφερθώ στα κάτω άκρα ποτέ ξανά». Όσο όμως η φάση της ποδολαγνείας υπάρχει (και τα έχουμε γράψει) και γιγαντώνεται ανάμεσά μας, δεν μπορώ να πάω κόντρα στο ρεύμα της εποχής.

Αυτή τη φορά βέβαια, λέω να κάνω ένα αιφνιδιαστικό twist και να διαφοροποιηθώ. Καλά κατάλαβες: Θα μιλήσω για τη δική σου την πατούσα, αδερφέ μου. Και πίστεψέ με, όσο κι αν δεν μου είναι ευχάριστο, ήρθε η ώρα να πούμε μερικά πραγματάκια μπας και σωθεί η κατάσταση.

 

Το ότι είσαι άντρας δε σημαίνει ότι είσαι και γύπας (στο νύχι)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου γιατί εμείς κάνουμε περίπου 15 λεπτά για να ετοιμαστούμε για την παραλία σε αντίθεση με το δικό σου ένα κλάσμα του δευτερολέπτου; Είναι γιατί κάνουμε τα τελευταία τσεκαρίσματα: Προσωπική υγιεινή, τρίχα… και πεντικιούρ! Εκεί θέλω να καταλήξω. Όπως σου αρέσει να βλέπεις όμορφο και περιποιημένο γυναικείο ποδοδάχτυλο, έτσι κι εμείς έχουμε την απαίτηση να διατηρείς μία αξιοπρέπεια.

ΑΒΟΛΟ: 5 σημάδια που μαρτυρούν ότι σε χρησιμοποιεί για να περάσει το καλοκαίρι της

Δεν θα σου κρυφτώ και δεν θα σου χρυσώσω το χάπι. Κατά καιρούς στην παραλία και γενικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα μάτια μου έχουν δει τέρατα. Εξήγησέ μου γιατί θα τρελαθώ: Για ποιο λόγο αφήνεις τα νύχια των ποδιών σου μακριά; Μήπως τα φυλάς για να κάνεις γαλλικό πεντικιούρ ή τα 'χεις τάξει στον κουμπάρο σου για λίπασμα; Το χειρότερο βέβαια δεν είναι το μάκρος –μεταξύ μας το βρίσκω και λίγο κωμικό. Το χειρότερο είναι η σάρα και η μάρα που βρίσκεται από κάτω. Αν σκεφτεί κανείς ότι έχεις να τα φρεσκάρεις πάνω από μήνα, υπάρχει πιθανότητα να βρεις χώμα, πουρί, χνούδια -από κάλτσα ή και όχι-, ψίχουλα από τοστ, μέχρι και σεμεδάκι της μητέρας σου. Αυτό το ποδόνυχο θέλεις;

 

giphy 1

 

Η λύση είναι μία για να βγεις στην παραλία

Λέγεται νυχοκόπτης, είναι φτηνός και υπάρχει σε αφθονία ακόμα και μέσα στο σπίτι σου. Μπορείς λοιπόν να αφιερώσεις ένα 10λεπτο μία φορά την εβδομάδα για το κόψιμο και (μην κράξεις) το λιμάρισμα. Ναι, μάλιστα, λιμάρισμα! Διότι άντε και τα έκοψες. Είναι ωραίο να βλέπεις το μεγάλο το δάχτυλο με… βουνοκορφές; Πάρε βρε άνθρωπε μια λίμα να έρθει να ισιώσει το πράγμα. Ή θα την κάνεις τη δουλειά σωστά, ή μείνε καλύτερα με τη νυχούμπα, να σε βοηθάει να κρέμεσαι και από τα κλαδιά των δέντρων.

6 πράγματα που νομίζεις ότι ψάχνουμε σε έναν άντρα ΑΛΛΑ μας είναι αδιάφορα

Δεν το έχεις και πολύ με αυτά; Και το κορίτσι σου τι κάνει; Πιστεύεις ότι δε θα θελήσει να περιποιηθεί το πατουσάκι σου και να το κάνει να μοιάζει ανθρώπινο και όχι με εκείνο του Φρόντο; Ε; Δεν έχεις κορίτσι και το ψάχνεις; Μία είναι η λύση (θέλω να είσαι ψύχραιμος): Μανικιούρ επαγγελματικό! Όχι μη φωνάζεις και θα σου εξηγήσω.

Ήξερες εσύ ότι πλέον τα συγκεκριμένα καταστήματα (τα λέω νυχάδικα για να καταλαβαινόμαστε) έχουν ειδικά δωμάτια για αγόρια χωρίς τζαμαρία για να προφυλάσσεται η αξιοπρέπειά τους; Ήξερες μήπως ότι το πεντικιούρ δεν είναι μόνο νύχι και βερνίκι αλλά μία ολόκληρη διαδικασία αποσυμφόρησης της πατούσας; Ε μάθε τα όλα αυτά. Στην τελική, αν ντρέπεσαι τόσο πολύ να σε δουν ακόμη και να μπαίνεις, βάλε καπέλο, γυαλιά και καμπαρντίνα και ζήτα την «Παπαρήγα την καλή» -αν είσαι κάτω από 28 σίγουρα δεν ξέρεις τι εννοώ.

Θα κλείσω με μία ευχή: Ας είναι αυτό το καλοκαίρι το εναρκτήριο λάκτισμα για την εξάλειψη του γιγαντιαίου ποδόνυχου! Γιατί όσο κι αν δε θέλεις να το παραδεχτείς, ξέρεις ότι το μάτι της θα πέσει ΚΑΙ ΕΚΕΙ!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved