3 σωστά slick back χτενίσματα για να μην πετάει το μαλλί

Αν δεν στρώνει κάτι κάνεις λάθος.

Το προσπαθείς αλλά δεν σου βγαίνει. Το στρώνεις πίσω αλλά δεν κάθεται. Βάζεις 100 προϊόντα και πάλι τίποτα. Το σωστό το slick back θέλει τέχνη. Και εδώ έχουμε λύσεις. 

 

Το κλασσικό slick back

slick

Στην προκειμένη περίπτωση το νερό είναι σύμμαχος σου. Δεν θέλεις πολύ πιστολάκι ώστε το μαλλί να μην πάρει όγκο. Αντιθέτως, αφήνεις ελαφρά βρεγμένο το μαλλί και εφαρμόζεις την πομάδα χρησιμοποιώντας χτένα. Να θυμάσαι αυτό: το μαλλί χρειάζεται ελάχιστο προϊόν για να σταθεί καλά. Το υπερβολικό, θα έχει αποτέλεσμα να το λασπώσει.  Το μόνο που έχεις να κάνεις στη συνέχεια, είναι να δουλέψεις καλά την χτένα.

 

Το undercut

ea6bc05fee927f7b90691c10b60c8b1f

Το πόσο ψηλά θες να στέκεται το μαλλί ή όχι, είναι δική σου επιλογή. Πολύ πιστολάκι μπροστά αν θέλεις να πάρει όγκο και προτίμησε πιο ματ προϊόν όπως άργιλο ή πηλό. Αυτό που θέλει προσοχή είναι η φράντζα που σου έχει αφήσει ο κουρέας σου. Αν είναι αρκετά κοντή δεν θα μπορέσεις να την στρώσεις. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, χρησιμοποιείς τα δάχτυλα σου για να κάνεις το μαλλί προς τα πίσω. Το undercut έχει πιο άναρχο look από μόνο του.

 

Το pompadour

slickhair 4

Το Grease του John Travolta. Ή τουλάχιστον κάτι τέτοιο. Το δύσκολο στην προκειμένη περίπτωση, είναι να κρατήσεις ψηλά το μαλλί όπως και το ηθικό. Η λύση είναι μία και μοναδική: hair spray. Χωρίς αυτό, δεν πρόκειται να το κρατήσεις ψηλά και πόσο μάλλον σαν του Beckham. Το hair spray δεν βοηθάει μόνο στο κράτημα αλλά και στον όγκο. Μετά λοιπόν το πιστολάκι δοκίμασε το hair spray. Για να το δυναμώσεις περισσότερο, προτίμησε και αφρό mousse ώστε να μην πέφτει ενώ το φτιάχνεις. Δεν θα σου βγαίνει ποτέ το ίδιο. Θέλει υπομονή και χρόνο.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved