4 τρόποι για να δυναμώσεις την λεπτή σου τρίχα

Κεφάλι που είναι στα πρόθυρα αδειάσματος; Έχουμε λύσεις.

Είναι αυτό που τα μαλλιά σου σε κάποια σημεία δείχνουν πιο αραιά. Δεν έχεις απαραίτητα αραίωση. Έχεις λεπτή τρίχα – αν και στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό συμβαίνει σε όλο το κεφάλι. Δεν μπορείς να μεταμορφώσεις το κεφάλι σε κήπο μαλλιού, μπορείς όμως να φροντίσεις οι υπάρχουσες τρίχες να γίνουν πιο ανθεκτικές και δυνατές.

Με αυτά εδώ τα tips.

 

1. Καθάρισε το σκαλπ

Δεν λέμε να κουρευτείς γουλί για να βρεις γιατρειά. Αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα καλό σαμπουάν που θα προσφέρει απολέπιση. Τα συστατικά του θα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα που βρίσκονται στο τριχωτό της κεφαλής και θα αναζωογονήσουν το δέρμα και κατά επέκταση τους θύλακες της τρίχας που θα φροντίσουν να «καθαριστούν» και να συνεχίσουν την δυναμική ανανέωση της τρίχας σου.

 ManWashingScalpInShower.jpg.653x0 q80 crop smart

 

2. Αναζωογόνησε την τρίχα

Κράτα την παραπάνω ατάκα με την ενδυνάμωση της τρίχας. Είναι το επόμενο σημαντικό κομμάτι που χρειάζεται η τρίχα, έτσι ώστε να βγαίνει κάθε φορά όλο και πιο δυνατή από τον θύλακα.  Τα περισσότερα revitalizers που κυκλοφορούν στην  αγορά, χρησιμοποιούν βιταμίνη C και αντιοξειδωτικά στοιχεία που βοηθούν την τρίχα να βγαίνει πιο παχιά και πιο γερή. Το σαμπουάν χρησιμοποιείται ως θεραπεία για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και ναι, γίνεται δουλίτσα.

 

 

 

3. Τριμμάρισε τα σημεία που πρέπει

Το ψαλίδι αραίωσης για την  λεπτή τρίχα όχι μόνο δεν θα κάνει καλό, αλλά θα δείχνει το κεφάλι πιο άδειο. Οπότε το ξεχνάς. Τριμμάρεις μόνο στα σημεία που πρέπει, έτσι ώστε το κεφάλι να δείχνει πιο γεμάτο. Στην ουσία προσπαθείς να «κρύψεις» τα σημεία που η τρίχα είναι πιο αραιή, με το να κουρεύεις όσο πρέπει και όπου χρειάζεται. Αν έχεις ατσίδα μπαρμπέρη, θα καταλάβει τι εννοείς πριν καλά-καλά τελειώσεις την πρότασή σου.

 

trim10

 

4. Στιλάρισμα με σωστά προϊόντα

Η λεπτή τρίχα δεν θέλει «βαριά» προϊόντα. Αυτό σημαίνει πως τους πηλούς και τους άργιλους τους ξεχνάς. Ο τελευταίος μπορεί να μην είναι βλαβερός, αλλά για το γεγονός και μόνο ότι χρειάζεται αρκετά λουσίματα για να τον ξεφορτωθείς, θα οδηγήσει στο να «κουράσεις» την τρίχα χωρίς λόγο. Οπότε προτίμησε τις υδροδιαλυτικές πομάδες. Θα δώσουν το κατάλληλο κράτημα και θα απομακρυνθούν ακόμη και αν ρίξεις μόνο νερό.

 ©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved