Μαλλί και μούσι όπως ο Tom Hardy στο Taboo

Πλησιάζει η δεύτερη σεζόν και ακολουθεί οδηγός περιποίησης. Χωρίς βουντού.

Κάναμε τούμπες από την χαρά μας με την ανακοίνωση ότι, επιτέλους, πλησιάζει η δεύτερης σεζόν του Taboo. Ο Tom Hardy επιστρέφει στο ρόλο του James Delaney, ο οποίος με μπόλικα κότσια και βουντού κόλπα στο τσεπάκι, ετοιμάζεται να κάνει την ζωή δύσκολη στην Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών.

Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί.

Διάβασε εδώ και  όσα ξέρουμε ήδη για την δεύτερη σεζόν του Taboo.

Επειδή όμως ο Tom Hardy είναι τυπάρα και ξεχωρίζει για τον τρόπο με τον οποίο πλαισιώνει τους χαρακτήρες του (σ.σ.: από Bane μέχρι Alfie Solomons), ξέρει και πώς να τους κάνει να δείχνουν πανίσχυροι στην όψη.

Όπως έκανε και στο Taboo με το ιδιαίτερο undercut του.

Image result for tom hardy taboo haircut

 

1. Για το κούρεμα

taboo feat 480x279


Θα μπορούσε να είναι και ένα εναλλακτικό look, όμοιο με αυτό που μας έχει συνηθίσει ο Cillian Murphy στο Peaky Blinders. Η βάση είναι απλή: undercut. Και στην προκειμένη περίπτωση, η ξυριστική πηγαίνει στο μηδέν ώστε να βρει δέρμα. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου undercut ωστόσο, είναι πως ο Hardy το κρατάει «ψηλά». Δεν βρίσκεται δηλαδή στο μέσο νοητό ύψος του κεφαλιού, αλλά ανεβαίνει ψηλότερα και φτάνει κοντά στην κορυφή. Ο λόγος ωστόσο που φαίνεται τόσο ξεκάθαρα, είναι πως και το ψαλίδισμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού είναι αρκετά κοντό. Θα μπορούσες να το πεις ίσως και -κάπως- στρατιωτικό. Σκοπίμως ο Hardy το αφήνει μονίμως ατημέλητο και πιο άναρχο. Οπότε αν θες να το πετύχεις ακριβώς όπως το έχει, δεν βάζεις απολύτως τίποτε πάνω στο μαλλί. Μπορείς να δώσεις ωστόσο μία μικρή κλίση με ελάχιστο ζελέ.

 

2. Για το μούσι

131190.53dbef40 a032 4204 8202 eaf76a4102b7

Εξίσου μίνιμαλ. Μπορεί να τον είχες συνηθίσει στο Peaky με γενναία γενειάδα, αλλά το μούσι του Delaney είναι κοντό με εξίσου κοντό μουστάκι. Τα δε μάγουλα θέλουν ξύρισμα μόλις μίας ημέρας για να φαίνεται ένα αραιό στρώμα τρίχας που δένει το υπόλοιπο σύνολο. Το λες και άκρως καλοκαιρινό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved