Πώς θα κάνεις το μαλλί και το μούσι του Captain America;

Δώσε υπερηρωική διάσταση στην εμφάνισή σου.

Και ποιος δεν βίωσε τον κακό χαμό που έγινε στο Infinity War και το Endgame; Είναι η μεγάλη αναμέτρηση, η μάχη του σύμπαντος. Εκεί όπου έπεσαν κορμιά.

Θυμάστε το επικό τρέιλερ της πρώτης ταινίας;

 

 

Πέρα από τον Thor που έκοψε το μαλλί και έχασε και ένα μάτι στο Ragnarok, ο επόμενος ήρωας που άλλαξε look είναι ο Captain America της καρδιάς μας. Και τον αγαπάμε περισσότερο έτσι, γιατί έγινε λιγότερο «προβλεπέ». Αν σου άρεσε το νέο look, έχουμε τον τρόπο για να φτιάξεις μαλλί και μούσι όπως εκείνος.

ΑΝ. Επιβιώσεις. Από τον Thanos.

 

Για το μαλλί

Avengers Infinity War Chris Evans Marvel

Τέρμα η χωρίστρα από το post-World War 2 για τον Steve τον Rodgers. Στο Infinity War, το στυλ επιτάσσει το τίμιο slick back. Πιο αγωνιστικό, πιο τσαμπουκαλαμένο και σίγουρα μακριά από την παλιά στρατοκαυλίαση του λοχαγού. Ειλικρινά παίδες, ένα πράγμα πρέπει να θυμάστε για το slick. Προσεκτικό ψαλίδισμα στα πλάγια. Είναι ένα κούρεμα για όσους έχουν παχιά και όχι αραιή τρίχα το οποίο χρειάζεται μόνιμο φορμάρισμα προς τα πίσω. Τα πλάγια είναι ψαλιδισμένα στο σημείο πάνω από τα αυτιά ώστε οι τρίχες να μην πετάγονται, αλλά όλο το υπόλοιπο φεύγει προς τα πίσω. Ακριβώς έτσι το κάνει και ο Cap. Για να κάνεις καλύτερη εφαρμογή, φρόντισε να χρησιμοποιήσεις μία  καλή και δυνατή πομάδα. Αν δεν θέλεις να γυαλίζει και επιθυμείς πιο matte εμφάνιση, πόνταρε στο κερί.

 

Για το μούσι

Captain America Chris Evans Avengers Infinity War

Απαιτείται να τριμμάρεις κατά τέτοιον τρόπο ώστε να κάνεις περιμετρική γραμμή από αυτί σε αυτί και να καθαρίσεις όλες τις παραπανίσιες τρίχες που πετάγονται δεξιά και αριστερά πάνω στον λαιμό σου. Μπορεί να είναι ένα full beard στυλ, αλλά ο Cap το κρατάει κοντοκουρεμένο. Όχι όμως τόσο ώστε να μην  ξεχωρίζεις τις τρίχες. Στα μάγουλα, η σκάλα δεν κατεβαίνει χαμηλότερα από τρία, ενώ σε μουστάκι και σαγόνι που συνήθως υπάρχει περισσότερη τριχοφυΐα, το μόνο που κάνεις είναι να κρατήσεις την τρίχα στο σωστό μήκος. Οπότε χρειάζεσαι περισσότερο καθάρισμα και λιγότερο κόψιμο. Θα δέσει αρμονικά και το μόνο που θα σου λείπει θα είναι η ασπίδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved