Δεν στρώνει το μουστάκι με την καμία;

Τρία κεριά για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ζωής και θανάτου όπως αυτό.

Εσείς οι πολύ μουσάτοι μην έχετε αυταπάτες: αν δεν στρώνει το γένι και το μαλλί, σίγουρα δεν θα στρώνει με το μουστάκι.

Δεν είναι θέμα τύχης ή ατυχίας, αλλά το πως βγαίνει η τρίχα από την φύτρα σου. Αν έχει μάθει να είναι άναρχη, έτσι θα συνεχίσει να φυτρώνει. Ετοιμάσου να την βάλεις σε τάξη.

Ακολουθούν 3 κεριά αποκλειστικά σχεδιασμένοι για το μουστάκι ώστε να βρεις την ησυχία σου

 

1. Uppercut Deluxe Men’s Μo Wax

upper

Η γνωστή αυστραλέζικη φίρμα έχει μπόλικα γαλόνια στην ανδρική περιποίηση. Τόσο στις πομάδες όσο και στους πηλούς για τα μαλλιά. Το Mo Wax, έχοντας στη σύνθεση του ένα μείγμα από φυτικά έλαια, φροντίζει να στρώσει το μουστάκι σου όσο παχύ και αν συνοδεύει τη γενειάδα. Σταθερή αξία για κάθε μουσατομουστάκια που σέβεται τον εαυτό του.

 

2. Bluebeard Revenge

moustachwax 8

H βραβευμένη Βρετανική σειρά ανδρικής περιποίησης έρχεται για άλλη μία φορά στο προσκήνιο με το ειδικό κερί για μουστάκι. Λίγο η πυκνή του σύνθεση, λίγο το manly άρωμα, λίγο η πειρατική του ταυτότητα, παραμένει σε ένα από τα πιο value for money προϊόντα της αγοράς.

 

3. Apothecary 87 Wax

apothecary moustache wax

Έχοντας ήδη ξεχωρίσει για τις πομάδες του, το Apothecary 87 έχει κάνει ένα γενναίο μπάσιμο για κάθε μουστάκια τύπο με το κερί του. Εκτός από την υδροδιαλυτική του σύνθεση, τα συστατικά φροντίζουν να αντιμετωπίζουν τυχόν ξηροδερμίες και υπολείμματα. Γιατί αν μη τι άλλο, θέλεις το προϊόν να σέβεται και την επιδερμίδα σου.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved