Ξύπνησες και το μαλλί δεν στρώνει με τίποτα;

3 τρόποι για να κουμαντάρεις τις άναρχες τρίχες σου. 

Έχουμε βρεθεί όλοι σε αυτή τη θέση. Που ξυπνάς, πηγαίνεις στον καθρέφτη και δείχνεις, λες και χθες το βράδυ κάποιος έκανε γλυπτική πάνω στο μαλλί σου.Τούφες πετάγονται δεξιά και αριστερά και ήδη κουράζεται που πρέπει να το στρώσεις.Το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται κυρίως, όταν το προηγούμενο βράδυ δεν έχεις λουστεί για να βγάλεις τις πομάδες ή τα ζελέ που είχες στην τρίχα. Και καλά έκανες γιατί μετά τα ξίδια της προηγούμενης νύχτας, το μοναδικό πράγμα για το οποίο έχουμε όρεξη είναι ο ύπνος.  Όταν λοιπόν το ζελέ έχει κατασκηνώσει στο κεφάλι και οι τούφες δεν λένε να πέσουν, τι κάνεις;

 tk1v3nsfo8oaw1hqsfzq

Αρχικά πρέπει να γνωρίζεις ότι το μαλλί φτιάχνεται ολόκληρο και ποτέ τμηματικά. Αν το μαλλί σου είναι αρκετά κοντό, λογικά δεν θα έχεις θέμα να τα στρώσεις με μία χτένα. Αν όμως το μαλλί απαιτεί styling -για κουρέματα τύπου undercut- ιδού τι πρέπει να κάνεις.

 

Νερό, το σωτήριο

Ρίξε χλιαρό νερό πάνω σε μία πετσέτα και στράγγιξε τη καλά. Στόχος σου είναι να «πατήσεις» απαλά με την πετσέτα το κεφάλι σου, ώστε να τραβήξει λίγο από το νερό. Μην το παρακάνεις αλλιώς πας για λούσιμο.

 

Στρώσε την πομάδα σου

Βάλε μία καλή ποσότητα πομάδας και ανακάτεψε το υλικό στο κεφάλι σου, με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανες με το σαμπουάν. Φρόντισε να πάει παντού.

 

Μην σε ξενερώνει το πιστολάκι

 

Με μία χτένα και το πιστολάκι, δώσε στο μαλλί σου την επιθυμητή φόρμα. Στόχος είναι να στεγνώσει παράλληλα η τρίχα και να σκληρύνει η πομάδα, ώστε το μαλλί να μείνει στη θέση του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved