3 πομάδες για να επιβληθείς απόλυτα στο μαλλί σου

Στην πένα και στην τσίτα!

Αν τα ζελέ σε απογοήτευσαν και αν ο πηλός δεν είναι αρκετά καλός, τότε το πρόβλημα είναι απλό: χρειάζεσαι πιο δυνατό κράτημα. Παρακάτω έχουμε 3 πολύ δυνατές πομάδες που δεν καταλαβαίνουν από ζόρια ακόμα και κοπανάς το μαλλί σου με σφυρί.

Δώσε βάση και κάνε παιχνίδι.

 

American Crew Heavy Hold

crew

Ιδανική εναλλακτική για όσους θέλουν να ξεκολλήσουν από τακαι ζορίζονται στο ξέβγαλμα του πηλού. Το βαρύ πυροβολικό της American Crew έχει ως βάση το νερό και ξεχωρίζει για τη ιδιαίτερη λάμψη που αφήνει στο styling. Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα για την εφαρμογή και είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Εφάρμοσε τη σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά.

 

Fisticuffs
FISTICUFFS POMADE SINGLE

Με rockabilly διάθεση που το άρωμα της θα σου θυμίσει παλιό κουρείο, η Fisticuffs είναι για όσους δεν θέλουν να κουνηθεί η παραμικρή τρίχα μέσα στην ημέρα. Έχει ένα ελαφρύ πορτοκαλί χρώμα και αναπλάθεται εύκολα στα δάχτυλα μόλις με μερικές σταγόνες νερού χωρίς υπολείμματα. Πιστός φίλος στο styling.

 

Suavecito

w6794

Δικαίως θεωρείται ως μία από τις καλύτερες πομάδες της αγοράς, που ξεχωρίζει τόσο για το δυνατό κράτημα όσο και για το ότι δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά. Ενώ έχει κρεμώδη υφή είναι εξαιρετικά εύπλαστη στο χτένισμα, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα στην εφαρμογή. Επίσης είναι υδατοδιάλυτη, που σημαίνει ότι δεν θα ζοριστείς να την βγάλεις στο λούσιμο. Ιδανική κυρίως για slick backs χτενίσματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved