Reuters/Kai Pfaffenbach 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι πρέπει να αλλάξεις κούρεμα

Ο κουρέας είναι φίλος σου.

Ας μιλήσουμε λίγο για τη δέσμευση… Περίμενε, μην φεύγεις δεν είναι αυτό που νομίζεις! Για τα μαλλιά σου θα μιλήσουμε, όχι για το κορίτσι σου και το μονόπετρο που θα έπρεπε να της είχες δώσει το καλοκαίρι στα Κουφονήσια. Μπορεί να τρενάρεις το μεγάλο βήμα ή –αν είσαι ελεύθερος- μπορεί να ξεκαθαρίζεις από την αρχή πως «δεν είσαι σε φάση για σχέση», όμως είναι πολύ πιθανόν να έχεις ήδη έναν σοβαρό, πολυετή δεσμό: αυτόν ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΣΟΥ

OΚ, καταλαβαίνουμε. Βρήκες αυτό που σου ταιριάζει και λες «if it ain’tbroken, don’t fix it», αλλά αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω τότε it IS broken και ήρθε η ώρα να το φιξάρεις. Διάβασε, λοιπόν, τα 8 σημάδια που μαρτυρούν πως πρέπει να αλλάξεις κούρεμα. Μην φοβάσαι… Αυτός ο χωρισμός μόνο καλό μπορεί να σου κάνει.

1. Ακούς τον κουρέα να σε ρωτάει αν θέλεις το συνηθισμένο

Το σενάριο το βλέπεις σε επανάληψη και ο κουρέας σου ζει την ημέρα της Μαρμότας κάθε φορά που περνάς το κατώφλι του κουρείου. Ναι, εντάξει, σε ξέρει και είναι ωραίο που σε ξέρει και είναι ωραίο που ξέρει τα μαλλιά σου αλλά… ΖΗΣΕ ΛΙΓΟ, για το Θεό! Υπάρχουν τόσα στιλ και το επόμενο νέο, καταπληκτικό σου κούρεμα βρίσκεται εκεί έξω. Βρες το!

giphy 1

2. Σου παίρνει ώρα να φτιάξεις τα μαλλιά σου

Αν χρειάζεσαι πάνω από 2 λεπτά και 1 προϊόν για να φτιάξεις τα μαλλιά σου, τότε υπάρχει πρόβλημα, το καταλαβαίνεις. Προτιμάς να κάθεσαι με τις ώρες στον καθρέφτη ή να κάνεις 2 κινήσεις και να τελειώνεις; Κουρέψου.

2

3. Δεν ακούς το χρόνο που σου χτυπάει την πόρτα

Αν το κεφάλι σου σε προειδοποιεί κάθε που αλλάζει έναν βαθμό η θερμοκρασία, τότε μάλλον δεν έχεις το σωστό κούρεμα. Να το πούμε απλά: εφόσον η αραίωση έχει χτυπήσει και την δική σου πόρτα, τότε ήρθε η ώρα να μιλήσεις με τον κουρέα σου και να βρείτε από κοινού ένα κούρεμα που να ταιριάζει στα νέα δεδομένα. Deal with it, δεν τρέχει τίποτα.

3

4. Έχεις το ίδιο κούρεμα που είχες στην πενταήμερη

Δεν χρειάζεται να δώσουμε πολλές εξηγήσεις εδώ. Αν έχεις να αλλάξεις το κούρεμά σου από τότε που ήσουν έφηβος, τότε έχεις αργήσει. Πιάσε το τηλέφωνο και κλείσε ραντεβού. Τα μαλλιά που ήταν «τζάμι» για την πενταήμερη δεν είναι κατάλληλα για το επόμενο επαγγελματικό σου meeting –ούτε καν για το φοιτητικό τριήμερο λίγο πριν πάρεις το πτυχίο.

5. Είσαι κακοσυντηρημένος μακρυμάλλης

Αυτό ισχύει κυρίως αν είσαι από τους τύπους που έχουν μακριά μαλλιά. Αν η μάσκα μαλλιών και το conditioner σου είναι άγνωστες λέξεις, τότε τα μακριά μαλλιά σου έχουν φθαρεί και πρέπει να τα κόψεις. Δες το σαν μια καινούργια αρχή και σκότωσε τον Σαμψών που κρύβεις μέσα σου.

5

6. Κόλλησες σε ένα trend

Θυμάσαι τη μοϊκάνα του Beckham; Θυμάσαι που την είχες αντιγράψει; Και πώς να το ξεχάσεις δηλαδή, αφού τη διατηρείς ακόμα. Χμμ… Αυτό είναι ένα πρόβλημα. Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει, μερικά κουρέματα είναι μόδα μία χρονιά και την επόμενη δεν είναι. Αν λοιπόν δεν θέλεις να νομίζει ο κόσμος πως πάρκαρες την Delorean λίγο πιο κάτω, πρέπει να αλλάξεις κούρεμα.

delorean

7. Φοράς συνέχεια καπέλα

Τα καπέλα είναι μόδα, αλλά, παραδέξου το, κάτι κρύβεις από κάτω. Μπορεί να είναι ένα κακό κούρεμα ή μπορεί απλά να μην θέλεις να μπεις στην διαδικασία να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Αυτό που σίγουρα δεν μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις είναι να φοράς καπέλο πάντα και παντού.

7

8. Έχεις man bun

Απλά ΚΟΥΡΕΨΟΥ για να τελειώνει αυτό το αστείο… Και επειδή ίσως να μην κατάλαβες ακόμα ποιο είναι το αστείο, εννοούμε αυτό το «κοτσάκι» που για κάποιο λόγο δεν έχεις ξεφορτωθεί ακόμα.

manbun©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved