Τρεις πομάδες που θα καλύψουν το γκριζάρισμα

Βάλε χρώμα στη ζωή σου. Στην κυριολεξία.

Κάποιοι το αντιμετωπίζουμε σαν άντρες (κλαψ) και άλλοι φρικάρουμε. Και μπορεί οι γυναίκες να βρίσκουν τους γκρίζους κροτάφους σου γοητευτικούς, αλλά αυτό μπορεί να μην ισχύει και για σένα.

Το πρόβλημα για εκείνες τις 3-4 τρίχες που έχουν εμφανιστεί, μπορούν να στο λύσουν και οι πομάδες. Οι παρακάτω τρεις, φροντίζουν να αντικαταστήσουν το χρώμα που κέρδισε κατά κράτος το γκρίζο και να σε φέρουν στα ίσια σου.

Δώσε βάση.

 

1. Cock Grease

cockgrease

Δίνει μεσαίο κράτημα στο μαλλί σου και συστήνεται κυρίως για τα κοντά κουρέματα. η συλλεκτική έκδοση είναι αρωματισμένη με μυρωδιά καφέ και ζάχαρης, προσφέροντας ένα τέλειο αποτέλεσμα στο κράτημα αλλά και την όψη.

 

2. Morgan's Hair Darkening Cream

morgans

Μεταξύ κρέμας και πομάδας, με ιδανικό κράτημα και «σβήσιμο» των λευκών τριχών που σε παιδεύουν, είναι η Hair Darkening Cream της Morgan. Σκουραίνει σταδιακά τα γκρίζα μαλλιά σε μια περίοδο τριών έως τεσσάρων εβδομάδων χωρίς τη χρήση συμβατικών βαφών, ενώ ζωντανεύει και αναζωογονεί τα ξηρά και εύθραυστα μαλλιά.

Γενικά δες αυτές τις πομάδες για τα μαλλιά σου, ό,τι χρώμα και αν είναι.

3. Barber Mind Ink Pomade

Barber Mind Ink Pomade 600x600

Από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρίες στον χώρο της ανδρικής περιποίησης, η σειρά Ink της Barber Mind έχει ως κύριο συστατικό της το λάδι Tsubaki από την Ιαπωνία που προστατεύει και θρέφει την τρίχα. Τα ειδικά και φυτικά συστατικά του, απομακρύνουν σταδιακά το γκρίζο χρώμα ώστε να μην έχεις θέματα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved