4 σαμπουάν που θα καθαρίσουν τα γένια σου

Γιατί δεν θέλει μόνο το μαλλί σου λούσιμο.

Το πλένεις το γένι ή έχεις γίνει σαν τον Tom Hanks στον Ναυαγό; Αν είσαι στο δρόμο για το δεύτερο, σου παρουσιάζουμε 4 τοπ προϊόντα που υπόσχονται να κρατήσουν τα γένια καθαρά και υγιή. Δώσε βάση.

 

1. Beardbrand Spiced Citrus

shapoo1

Aπό τα σιγουράκια της ανδρικής περιποίησης, παρέχει ένα πολύ απαλό αφρό που είναι ιδανικός για να μπορεί να χειριστεί σγουρά και ατίθασα γένια. Το άρωμα του έχει νότες από εσπεριδοειδή, γαρύφαλλο και βανίλια, ενώ θα δεις διαφορά στα γένια σου με εφαρμογή μόλις 3 φορές την εβδομάδα.

 

2. Mr. Bear Family Woodland 

mrbea

Φυτικό όσο δεν πάει. Από τα σαμπουάν που εκτός από το να κρατήσουν καθαρά τα γένια σου, ηρεμούν το ταλαιπωρημένο και  ευαίσθητο δέρμα. Έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες ώστε το δέρμα να παραμένει χωρίς ερεθισμούς, ενώ συνάμα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα πευκοδάσους.

 

Ρίξε μία ματιά και σε αυτά τα λάδια για τα γένια σου. 

 

3. Hey Joe

heyjoe

Το Hey Joe! No.1 έχει σχεδιαστεί για να καθαρίσει καλά τόσο το γένι όσο και το μουστάκι σου, ενώ ταυτόχρονα θρέφει, ενυδατώνει και μαλακώνει το δέρμα. Χάρη στα συστατικά του και το εκχύλισμα ευκαλύπτου, το οποίο έχει αντισηπτικές ιδιότητες και ευχάριστο άρωμα, ενισχύσει την αίσθηση της καθαριότητας.

4. Gummy Beard

gummy

Καθαρίζει τα γένια με την ειδική φόρμουλα του, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αποτρέπει την πιτυρίδα με τις βιταμίνες και τα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει. Ακόμα περιέχει βιταμίνη Ε, που βοηθά στην προστασία του δέρματος σου από τους εξωτερικούς παράγοντες που βρίσκονται στην ατμόσφαιρα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved