4 κουρέματα που ήδη «πουλάνε» για το 2018

Δείτε τα πριν τα κόψουν!

Τα παρακάτω κουρέματα έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν την εμφάνιση τους και αναμένεται να στιγματίσουν το 2018. Παρότι υπάρχει χρόνος για να βρούμε προς τα πού κατευθύνεται το στυλ, σου παρουσιάζουμε τα 4 κουρέματα που φαίνεται ότι αγαπάει η νέα χρονιά.

 

Η ατημέλητη χωρίστρα

red hair

Μπόλικο το μαλλί, καλλωπισμένα τα πλάγια και ο σβέρκος, αλλά η χωρίστρα δίνει την επιθυμητή κλίση όπου θέλουν οι φύτρες σου. Ειδικά για τέτοια look δεν θέλεις πομάδες που να λαδώνουν το μαλλί και να το κάνουν να λαμπυρίζει, αλλά κάτι με πιο matte όψη όπως είναι ο πηλός ή ο άργιλος.

Το κοντοκουρεμένο του Καίσαρα

caesar cuts

Αγαπημένο κούρεμα από την αρχαιότητα, για όλους τους άντρες που ξεκινούν να εμφανίζουν αραίωση στους κροτάφους. Κρατάς ομοιόμορφα την τρίχα κοντοκουρεμένη περιμετρικά του κεφαλιού, αλλά όχι σε σημείο που να φτάνεις το buzzcut λες και είσαι ο Jake Gyllenhaal στον Αριστερόχειρα.

Το demi στρατιωτικό

messy crop

Τα πλάγια είναι τόσα κοντά που θα μπορούσαν να σε μπερδέψουν και με φαντάρο σε κέντρο νεοσυλλέκτων. Αλλά στην κορυφή και μπροστά τι γίνεται; Το μήκος παραμένει μεν κοντό, αλλά υπάρχει αρκετό μαλλί ώστε να στιλάρεις και να παίξεις με τούφες. Θα χρειαστείς μάλιστα και λιγότερη πομάδα.

Το μακρύ τίμιο 90s

layered long

Δεν επέστρεψε μόνο η μόδα από τα 90s αλλά και τα κουρέματα. Και το συγκεκριμένο μαλλί έκαιγε πολλές καρδιές κοριτσιών την δεκαετία του 90 μετά το περίφημο «καπελάκι». Πολλή τρίχα, αρκετό προϊόν για φορμάρισμα  (σε περίπτωση που οι φύτρες είναι ατίθασες) και στρώσιμο με χτένα. Αλλιώς προκοπή δεν πρόκειται να δεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved