Pexels Η περιποίησή σου δεν πηγαίνει διακοπές μέσα στις γιορτές

3 βασικά tips για την φροντίδα του εαυτού σου.

Γιορτές έρχονται. Το ζητούμενο είναι να δείχνουμε και λίγο καλύτεροι, σωστά; Λίγο πιο περιποιημένοι. Θα αυξήσετε και τα ραντεβού με το κορίτσι, οπότε δεν κάνει κακό να σε δει και εκείνη πιο ανανεωμένο. Να προσέξει πως έχεις κάνει κάτι παραπάνω από ένα ξύρισμα και χτένισμα. 

Σου δίνουμε λοιπόν μία φιλική συμβουλή να δοκιμάσεις τα τρία παρακάτω. Ή τουλάχιστον ένα από αυτά. Και όχι μόνο για να κρατήσεις τον εαυτό σου (και το δέρμα σου και τα μαλλιά σου) στην εντέλεια, αλλά για να νιώσεις και εσύ ο ίδιος καλύτερα. 

 

Δώσε στην τρίχα το τονοτικό της

Reuzel Portland barber shop

Τα τονωτικά για τα μαλλιά είναι από τα προϊόντα που οι κομμωτές φωνάζουν ότι τα χρειαζόμαστε και εμείς τους γράφουμε. Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, το μόνο που κάνουμε είναι να βολευόμαστε με το κούρεμα. Και όμως το τονωτικό είναι πιο σημαντικό απ' ό,τι περίμενες.

Θυμάσαι εκείνα τα πρωινά που ξύπνησες για να χτενίσεις το μαλλί αλλά δεν έστρωνε με τίποτα; Ή που έβγαινες από το ντους και ήταν λες και κάποιος να σου είχε φυτρώσει άχυρα στο κεφάλι; Η τρίχα χρειάζεται περιποίηση και ενδυνάμωση. Ειδικά με όλα αυτά τα προϊόντα που βάζουμε στο κεφάλι μας.

Το τονωτικό θρέφει την τρίχα, τη δυναμώνει και κάνει το μαλλί ευκολοχτένιστο και λαμπερό. Συστήνεται ειδικά σε όλους όσοι έχουν λεπτή τρίχα. Περισσότερες πληροφορίες για το ποιο τονωτικό σου ταιριάζει, θα τις συζητήσεις με τον κουρέα σου. Αλλά μην διστάσεις. Αξίζει.

 

 

Πόνταρε σε ένα πακέτο περιποίησης

facials for men

Θέλουμε να πιστεύουμε πως έχουμε ξεπεράσει αυτά τα κλισέ του 1800 που έλεγαν «οι άντρες δεν πρέπει να κάνουν καθαρισμό προσώπου για να μην τους παρεξηγήσουν». Ρε, πάτε καλά; Από τι είμαστε φτιαγμένοι εμείς δηλαδή, από συνθετικό ιστό;

Καθημερινά, το πρόσωπο σου δέχεται ένα σωρό επιθέσεις. Καυσαέριο, ιδρώτας, βρόμικοι βουλωμένοι πόροι. Κεραάκι στην τούρτα, τα μαύρα στίγματα πάνω στη μύτη ή τα μάγουλα. Κρίμα δεν είναι; Ένας καθαρισμός προσώπου δεν κάνει κακό. Εκτός του ότι θα κάνει το πρόσωπο πιο λείο και λαμπερό δεν θα σου φάει και πολύ χρόνο από το πρόγραμμά σου. Επίσης δεν είναι -πλέον- και ακριβός, καθώς υπάρχουν διάφορα πακέτα περιποίησης και αναδόμησης της επιδερμίδας, που ξεκινούν από 25 ευρώ. Κάνε μία δοκιμή, δεν πονάει..

 

 

Μην αφήνεις τρίχα εκεί που δεν θέλεις

straigh razor shave st louis

Ίσως να σκέφτηκες «τι είναι αυτές οι αηδίες με τις κλωστές και το ξύρισμα», αλλά το συγκεκριμένο δεν είναι κάποια χιπστεριά που μόλις έκανε την εμφάνισή της. Η αποτρίχωση στο πρόσωπο με κλωστή είναι για όσους θέλουν να είναι καλοξυρισμένοι και παράλληλα να προσέξουν περισσότερο το πρόσωπο τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τις φαλτσέτες, που απαιτούν μεγάλη μαεστρία αλλά φροντίζουν παράλληλα να μην παραμείνει ούτε μία ιδέα από τρίχα.

Είναι και τα δύο τεχνικές που έκαναν τα παλιά μπαρμπέρικα και πλέον έχουν αναβιωσει από ψαγμένους και διαβασμένους κομμωτές. Με λίγα λόγια, όχι απλά θα σε ξυρίσουν αριστοτεχνικά, αλλά θα απομακρύνουν τελείως την τρίχα με κλωστή, έτσι ο πόρος σου να ξεβουλώσει και να καθαριστεί. Άρα αν ούτως ή άλλως ξυρίζεσαι, κάνε την δοκιμή σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved