BIGSTOCK 4 ανδρικά αρώματα για να την κερδίσεις

Σου έχουμε τις κατάλληλες προτάσεις.

Αν θες να την σύρεις -κυριολεκτικά- από τη μύτη, τότε επέλεξε τα παρακάτω αρώματα που στατιστικά λατρεύουν οι περισσότερες να μυρίζουν επάνω σου.

Αν δεν μας πιστεύεις, την επόμενη που θα την πάρεις αγκαλιά, κόψε αντιδράσεις.

 

1. Diesel Bad Intense

o.56986

Πιο πικάντικο και φλογερό από ποτέ.  Είναι μια νέα εκρηκτική εκδοχή του πρωτότυπου αρώματος. Ο καπνός και το χαβιάρι αναμειγνύονται σε μια μεθυστική συμφωνία, για να δημιουργηθεί μια εντελώς απροσδόκητη αρωματική υπογραφή.  Εθιστικό και αισθησιακό χάρη στο κάρδαμο και το περγαμόντο που συνδυάζονται με ένα καυτό κοκτέιλ σαφράν, μοσχοκάρυδου και κανέλας.

 

2. Polo Blue Eau de Parfum Collector's Edition

collectors edition 1

Πολυδιάστατο και γεμάτο φρεσκάδα, είναι το ιδανικό άρωμα για τον άνδρα που του αρέσει η περιπέτεια και θα τον συνοδεύσει κατάλληλα από το πρωί ως το βράδυ. Εμπνευσμένο από τις κομψές γραμμές και την  δεξιοτεχνία με την οποία σχεδιάζεται το ασημένιο  κύπελλο που απονέμεται στον νικητή, το μπουκάλι του Collector’s Edition δημιουργήθηκε για να ενσαρκώσει το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας στον αθλητισμό και τον εορτασμό της νίκης. Κατασκευασμένο από  ματ ασήμι, φέρνει στον νου το τρόπαιο μιας ρεγκάτα ιστιοπλοΐας –και όλη την εκπληκτική αυτή εμπειρία,  από τη συναρπαστική μέρα στο νερό, μέχρι τους ευγενείς εορτασμούς μετά την κούρσα.

Τα γένια σου τα προσέχεις καθόλου;

 

3. KORRES L’ Eau De Parfum 20 For Him

korres l eau de parfum 20 dark rose whiskey amber for him 1

Το επετειακό αυτό άρωμα τιμάει το ταξίδι 20 ετών της μάρκας. Ο τρόπος που η ΚΟΡΡΕΣ ερμηνεύει, μέσα από μία νέα, σύγχρονη ανάγνωση, την πιο μυστικιστική αρωματική συμφωνία του τριαντάφυλλου,  εμπεριέχεται σε αυτό το μπουκάλι. Σύνθεση που εστιάζει στο δυναμισμό, στον αρρενωπό αισθησιασμό του άνθους, καθώς αποκτά τραχύτητα και βάθος μέσα από τις εκρηκτικές νότες Whiskey και το ζεστό, oriental προφίλ του Κεχριμπαριού. Μία αναπάντεχη τροπή προς την ξυλώδη κατεύθυνση στην κορυφή της αρωματικής πυραμίδας, συνδυασμός δύναμης και τρυφερότητας. Κατάλληλο για vegetarians/vegans.

 

4. Christian Dior Sauvage Eau De Toilette

F539 TRI AXE NOEL 2017 P08A Sauvage DA F39

Πικάντικο και φρουτώδες ταυτόχρονα περιέχει πιπέρι σιχουάν, περγαμόντο Καλαβρίας και αμπροξάν. Για το "Sauvage", ο αρωματοποιός του  Francois Demarchy επέμεινε σε μια ειδική ποιότητα του Reggio Bergamot Essence. Πρόκειται για ένα σπάνιο περγαμόντο, που αυτός διαμόρφωσε με τους τοπικούς παραγωγούς για να δημιουργήσει μια ειδική υπογραφή για τον Οίκο Dior. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved