Τιμή σου και καμάρι σου που έγινες «γκριζόλυκος»

3 βασικοί λόγοι για τους οποίους τα άσπρα μαλλιά δεν πρέπει να σε αγχώνουν.

Δύο πράγματα είναι σίγουρα στην ανδρική φύση στο θέμα της περιποίησης: ότι τα μαλλιά μας θα ασπρίσουν και θα πέσουν. Το πρώτο σίγουρα, το δεύτερο αναλόγως τα γονίδια. Η ασπρίλα όμως δεν πρόκειται να σε ξεχάσει. Θα έρθει την στιγμή που είναι γραμμένο στο DNA σου να έρθει. Ή και λίγο νωρίτερα. Για να μην φρικάρεις, είπαμε σαν φιλαράκια να σε ενημερώσουμε για δαύτη.

 

1. Το στρες τα κάνει χειρότερα

ChristophWaltzDjangoUnchainedComicCon4xEe0n o3W x

Αποδεδειγμένα πλέον, το άγχος και ο πανικός είναι οι χειρότεροι φίλοι για τις άσπρες τρίχες. Συγκεκριμένα, επιδεινώνει το πρόβλημα και τις πολλαπλασιάζει, με αποτέλεσμα να αναρωτιέσαι τι ακριβώς πήγε στραβά και μέσα σε ένα μήνα έχεις τις διπλάσιες. Το δε καλύτερο, είναι πως αυτό το φαινόμενο παρατηρείται πριν φτάσεις καν στα 30.

 

2. Οι γυναίκες τα βρίσκουν γοητευτικά

GQ Gray Hair Gods 3

Δεν μιλάμε για το άσπρο σαν χιόνι κεφάλι του παππού σου. Λέμε για την ασπρίλα που θα παρατηρούσες στον Jeff Bridges ή τον Christian Waltz. Αυτές τις ξέμπαρκες δηλαδή ανάμεσα στα μαλλιά και την πληθώρα που θα παρατηρούσε κανείς στους κροτάφους. Ειδικά για τους κροτάφους, οι γυναίκες θεωρούν άκρως γοητευτικές τις άσπρες τρίχες. Οπότε μην φρικάρεις. Άφησε τους κροτάφους να ανθίσουν. Είναι για δικό σου καλό ακόμη και αν δεν το περίμενες.

Ρίξε μία ματιά πως να τα στρώσεις με πομάδα.

 

3. Παρ’ όλα αυτά μπορείς να τις καλύψεις

i am number four timothy olyphant1

Σήμερα με τα προϊόντα που έχουν βγει, γίνονται κυριολεκτικά θαύματα. Μπορείς να ξεγελάσεις -για λίγο- τον κόσμο, αλλά ποτέ τον χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν παρασκευάσματα που θα σε βοηθήσουν να τις καλύψεις. Υπάρχουν ειδικά χρωμοσαμπουάν αλλά και φόρμουλες που περιέχουν «κοκτέιλ» από ταυρίνη και καφεΐνη. Εκτός από γυαλάδα και ενδυνάμωση, μπορούν και να καλύψουν τις λευκές τρίχες. Δώσε μία ευκαιρία. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved