Μαλλί και μούσι όπως ο Τζεφ Μπρίτζες

Ακόμη και αν δεν είσαι καουμπόης στο True Grit.

True Grit. Ωραία ταινία. Ίσως να ήταν καλύτερη χωρίς την προσθήκη του Ματ Ντέιμον, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ξέρεις τι ξεχωρίσαμε από αυτή την ταινία εκτός από το πιστολίδι; Το στυλ. Ωραία πράμα η Άγρια Δύση και ας βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα. Μούσια και μαλλιά που αντικατοπτρίζουν το grooming της εποχής.

Η φάση ωστόσο με τον Τζεφ Μπρίτζες έχει μία ουσιαστική διαφορά: ότι ο Big Lebowski της καρδιάς μας δεν απέκτησε ένα κούρεμα αποκλειστικά για την ταινία. Αυτό είναι το στυλ του και έχουμε μάθει να το σεβόμαστε. Και δεν είναι τόσο δύσκολο να το αντιγράψεις.

Το κούρεμα

dAYduJokzm1T5Qp3MWlr5WkHBUI

Όταν θα φτάσεις τα μαλλιά σε ένα επιθυμητό μακρύ μήκος, ζητάς από τον κουρέα σου τα εξής. Δεν σου πειράζει απολύτως τίποτα, εκτός από το να ψαλιδίσει τις άκρες ώστε να δυναμώσουν. Επίσης αν βγαίνουν πολύ μακρύτερες στα πλάγια, ζήτα του να ψαλιδίσει ΕΛΑΧΙΣΤΑ αυτές που θα πέφτουν πίσω από τα αυτιά. Αυτό θα βοηθήσει το μαλλί που θα μακρύνει να μεγαλώνει ομοιόμορφα. Ωστόσο, όπως θα έχεις καταλάβει, απαιτείται χρόνος για το επιθυμητό μήκος.

Έχουμε πάντως οδηγό και για το κούρεμα του Thomas Shelby στο Peaky Blinders.

Το μούσι

Trailer1 20

Καθάρισμα στα μάγουλα, κοντό μουστάκι με την ξυριστική και παχύ μούσι. Για να το πετύχεις όπως το έχει ο Τζεφ, πρέπει να το κάνεις τετραγωνισμένο και να βάλεις ψαλίδι ώστε να το κρατήσεις κοντό. Για να είσαι σίγουρος πως δεν θα το κόψεις στραβά, άσε τον κουρέα την πρώτη φορά να στο περιποιηθεί.

Και μην βγεις με εξάσφαιρο στους δρόμους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved