Ρε ψηλέ πιτυρίδα και στα γένια;

3 τρόποι για να ξεφορτωθείς τα χιόνια από τα μούσια.

Ακόμα και οι Free Folk στο Game of Thrones  έχουν περιποιημένες γενειάδες. Τις κοιτάς και σε πιάνει ζήλια. Αρχοντική τρίχα, παχύ μούσι και κυρίως καθαρό. Το μόνο χιόνι που πέφτει εκεί πάνω είναι το αληθινό. Ούτε «ασπράκια», ούτε νιφάδες, ούτε ξηροδερμία. Ίσως να φταίει η διατροφή τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, εδώ στην αληθινή ζωή που δεν έχει να κάνει με Westeros, το grooming στο μούσι είναι must. Ειδικά τώρα που η επιδερμίδα ξεραίνεται πιο εύκολα το χειμώνα, δεν θέλεις και πολύ να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο της ξηροδερμίας στο μούσι. Σωστά; Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα  

1. Αρχικά σαπούνισμα

Τι νομίζεις, ότι επειδή είναι κεφάλι δεν θέλει σαπούνι; Το γένι θέλει ακριβώς την ίδια περιποίηση. Σαπουνίζεις καλά για να διώξεις νεκρούς ιστούς τα οποία δημιουργούν την ξηροδερμία.  Μην γκρινιάζεις δεν θα σου πάρει ούτε ένα λεπτό.

scwashtravel 1024x1024

2. Conditioner και άσε τις ντροπές

Νόμος: όσο πιο μαλακή είναι η  τρίχα από την ρίζα της, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να εμφανίσεις ξηροδερμία. Τι κάνεις οπότε; Τις μαλακώνεις. Πώς το κάνεις; Με conditioner.

71n9MOEeE4L. SY355

3. Λαδάκι όχι μόνο στη σαλάτα

Ένα καλό λάδι για μούσια, είναι το τέλειο τελείωμα για την περιποίηση της γενειάδας. Μαλακώνει την τρίχα για να την χτενίσεις χωρίς κόπο, την θρέφει και φροντίζει να αφήνει ένα υπέροχο άρωμα στο τελείωμα.

71R20BPhFqL. SY355

Μπράβο σου. Ο Tormund θα ήταν περήφανος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved