3 προϊόντα καθημερινής περιποίησης που πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου

Βάλε την αμερικανιά στο grooming σου.

Αν είσαι από εκείνους που δίνουν σημασία και αξία στην καθημερινή αντρική περιποίηση, το πιο πιθανό είναι πως θα βρεις την υγειά σου με την American Crew. Μία αμερικανική εταιρεία που ειδικεύεται στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης, δίνοντας μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς. 

Δοκιμάσαμε τα 3 σιγουράκια της και στα παρουσιάζουμε. 

 

Pomade

pomade

Εξαιρετικά ευέλικτη αν και πολύ δυνατή, έρχεται να δώσει αξία στο κράτημα σου και να σε βοηθήσει να διατηρήσεις ακέραιο ακόμα και το πιο extreme look. Έχει ως βάση το νερό, την ξεβγάζεις εύκολα χωρίς πολλαπλά σαπουνίσματα και θα χρειαστείς μόλις μία μικρή ποσότητα για να κάνεις το μαλλί «τσιμέντο». Έξτρα συν η μοναδική λάμψη που θα σου δώσει.

Gray Shampoo

GrayShampooNEW 51977.1309133449.500.750

Για όσους αισθάνονται πως τους έχουν πάρει τα χρόνια και τους πιάνει κατάθλιψη με τις γκρίζες τρίχες στους κροτάφους (σ.σ.: ακόμα και αν αρέσουν στις γυναίκες) , ιδού ένα σαμπουάν που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Το Gray Shampoo ελαχιστοποιεί τις γκρίζες τρίχες στα μαλλιά προσφέροντας λείανση και λάμψη, κρατώντας τα παράλληλα υγιή.

Classic Body Wash

10215314 1331221218 347888

Να και ένα αφρόλουτρο που τονίζει την αρρενωπότητα μέσα από τις αναζωογονητικές ιδιότητές του και το κλασσικό αμερικανικό άρωμα που θα λατρέψεις.  Ενυδατώνει και ανακουφίζει το ξηρό δέρμα βοηθώντας το να διατηρήσει τα φυσικά του έλαια. Είναι must για το πρώτο ντουζάκι της ημέρας.

* Τα παραπάνω προϊόντα είναι διαθέσιμα για αγορά μέσω Internet.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved