5 αντρίκιοι τρόποι για να κοροϊδέψεις την τριχόπτωση

Ας μιλήσουμε ανοιχτά για ό,τι μας πονάει.

Δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Δεν χρειάζεται να λέμε ψέματα στους εαυτούς μας. Καλώς ή κακώς, αργά η γρήγορα όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με το φάσμα της τριχόπτωσης (πιο γνωστής και ως καράφλας). Την γλυτώνουν μονάχα κάποιοι τυχεράκηδες που στα 45 τους έχουν μαλλιά σαν έφηβοι –και όλοι οι υπόλοιποι τους μισούμε θανάσιμα.

Αλλά ας τους αφήσουμε αυτούς στην άκρη καθώς δεν είναι το θέμα μας αυτοί. Εμείς είμαστε οι άλλοι που κοντεύουμε να γίνουμε καραφλοί!

Υπάρχουν μερικά πράγματα, δηλαδή 5 για την ακρίβεια που μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Και να καθυστερήσουμε όπως μπορούμε την τριχόπτωση.

1. Εν αρχή ην διατροφή

protein 960x580

Στο έχουμε πει ξανά και ξανά. Όλα έχουν να κάνουν με το φαί. Και μια καλή διατροφή βοηθάει σε πιο υγιείς τρίχες που δεν πέφτουν τόσο εύκολα.

2. Βάλε τον ύπνο στη ζωή σου

sean 960x579

Καλά άκουσες. Και επειδή κοιμάσαι περίπου 30 ώρες την εβδομάδα, να ξέρεις ότι εκτός από το κορμί και το μυαλό κουράζεται και το τριχωτό τη κεφαλή σου έτσι. Κοιμήσου λιγάκι (7 ώρες το λιγότερο δηλαδή) επιτέλους!

3. Μινοξιδίλη

Τι είναι αυτό; Το γνωστό Regaine που βοηθάει πολύ αλλά μετά το POP δεν έχει STOP. Άμα το ξεκινήσεις θα το βάζεις μια ζωή... αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι η αγωγή.

4. Θεραπεία μα laser

hair metal fixed

Εδώ χοντραίνει το παιχνίδι αλλά μπορεί να έχει χοντρύνει και η κατάσταση, οπότε χρειάζεσαι πιο δραστικές λύσεις. Ψάξου για θεραπεία με laser.

5. Φυτεύω μαλλιά

hair transplant

Εδώ τα πράγματα έχουν πάρει τελεσίδικη μορφή. Και χρειάζεσαι ριζική αλλαγή. Το «γκαζόν» έχει ξεραθεί, έχει πέσει και δεν πρόκειται να φυτρώσει μόνο του. Αν δεν θες να είσαι καραφλός, ήρθε ο καιρός για εμφύτευση μαλλιών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved