3 ανδρικά αρώματα που θα φορεθούν πολύ το φετινό Χειμώνα

Φροντίζουμε για να παραμένεις μυρωδάτος.

Bασικό θέμα το άρωμα. Πρέπει να σε απασχολεί γιατί πρέπει να δηλώνει ότι είσαι «εσύ». Να βγάζει προς τα έξω τα χαρακτηριστικά του δικού σου εαυτού.

Σου έχουμε λοιπόν τρία «σιγουράκια» που όχι μόνο θα σε έχουν πάντα μυρωδάτο, αλλά θα απογειώσουν όλες τις πτυχές του χαρακτήρα σου.

Δώσε προσοχή.

 

1. Diesel Bad Intense

o.56986

Σκοτεινό. Μυστηριώδες. Επιβλητικό. Λίγο-πολύ δηλαδή, μερικά από τα στοιχεία που θέλει να βγάζει προς τα έξω ο σύγχρονος άνδρας. Η μόνη διαφορά με το Bad Intense, το νέο άρωμα της Diesel, είναι πως απογειώνει αυτά τα χαρακτηριστικά με μία μυρωδιά-υπογραφή. Μία έκρηξη κάρδαμου και περγαμόντου, ένα καυτό κοκτέιλ σαφράν, μοσχοκάρυδου και κανέλας και για το τελείωμα βανίλια, βενζόη και λάβδανο. Αυτή είναι η ξεχωριστή συνταγή που θα βάλει φωτιά στο νέο σου εαυτό και που θα γίνει ένας αχώριστος σύντροφος για την καθημερινότητα. Επιβάλλεται να το γνωρίσεις. Και θα το ερωτευτείς.

 

2. Yves Saint Laurent

L7120500 NEW Y MAN EDT V100ML 3 4

Μινιμαλισμός, κομψότητα και έμπνευση, είναι οι πρώτες λέξεις που σου έρχονται στο μυαλό βλέποντας το πολύπλευρο και φωτεινό μπουκάλι του Yves Saint Laurent. Και όπως ακριβώς κάθε άντρας έχει πολλές πτυχές να δείξει, έτσι έχει και το νέο άρωμα που σχεδιάστηκε για εκείνον. Για εσένα στην προκειμένη περίπτωση, που ξέρεις καθημερινά να δέχεσαι όλο και περισσότερες προκλήσεις με στόχο να υπερνικάς τα εμπόδια. Το άρωμα είναι σχεδιασμένο ώστε να ξυπνήσει τις αισθήσεις , με νότες που ξεκινούν από τον κέδρο και το έλατο και φτάνουν μέχρι την βανίλια και την άμβρα. Αν είσαι από τους τολμηρούς, μάλλον βρήκες το άρωμα σου.

 

3. Dolce & Gabbana The One

TOFM EDT 2017 100mlpack face CMYK 25x25 300dpi

Ήδη γνωστό για το ξυλώδες πικάντικο άρωμα του, αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες που έχει ένας άντρας στο μπάνιο του. Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και παιχνιδιάρικη διάθεση, ήρθε και έδεσε στις ζωές μας με τον Jon Snow της καρδιάς μας, τον ηθοποιό Kit Harrington, ο οποίος είναι και το νέο πρόσωπο της καμπάνιας. Κάτι θα ξέρει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved