5 εύκολοι τρόποι για να ξανανιώσουν τα ξηρά γένια σου

Βάλε υγρασία.

Πάει αυτό ήταν το Καλοκαιράκι μας τελείωσε και –ω! τι κρίμα!- πλησιάζει ο Χειμώνας. Έχεις φορτίσει τις μπαταρίες από τις διακοπές σου, όμως το ατέλειωτο άραγμα στον ήλιο την έκανε τη ζημιά του. Εκτός από το ότι ξεφλουδίζεις σαν το φίδι, τα γένια σου θυμίζουν αποξηραμένο και σαφρακιασμένο σύκο.

Προφανώς έχασαν σχεδόν όλη την υγρασία τους. Οι ακτίνες του ήλιου, το συχνό πλύσιμο με πράσινο σαπούνι λες και είναι φανέλα του μπάσκετ, οι τόνοι αλκοόλ και junk food δεν είναι η καλύτερή τους όπως καταλαβαίνεις.

Τι κάνουμε;

5 απλά πραγματάκια για να επιστρέψει η υγρασία στα μάγουλά μας κάνουμε.

1. Λάδι για μούσια

Σταμάτα την γκρίνια ότι εσύ δεν χρησιμοποιείς προϊόντα. Αυτά τα σκευάσματα θα ζωντανέψουν τα μούσια σου λες και είναι ξόρκι μάγου. Είναι καιρός να τα χρησιμοποιήσεις και συ μια φορά άπιστε Θωμά.

Applying Beard Oil1 e1426356476809

2. Conditioner για τους μερακλήδες

Ναι υπάρχει τέτοιο πράγμα και είναι για σένα που αγαπάς τη γενειάδα σου μουσάτε μερακλή. Που την κατάντησες πατσαβούρα και τώρα θέλεις να ξεπλύνεις την ντροπή της. Μια φορά την εβδομάδα θα το βάζεις και θαύματα θα κάνει.

3. Πάρε. Βούρτσα. Πάρε. Βούρτσα

Αν νομίζεις ότι αυτή η αποξηραμένη περικοκλάδα από τρίχες θα αναζωογονηθεί μόνη της κάνεις λάθος. Χρειάζεται να την ξεμπλέξεις. Και για να το κάνεις αυτό, ο καλύτερος τρόπος είναι να πάρεις μια βούρτσα με μαλακές τρίχες και να αρχίσεις το χτένισμα.

Optimized Leven Rose How to Use a Beard Comb Video GIF

4. Φάε και λίγο υγιεινά ρε αδερφέ

Τι εννοείς τι σχέση έχουν τα μούσια με τη διατροφή; Όλα έχουν σχέση με το φαί! Και όσο πήζεις στις τοξίνες, δεν πίνεις αρκετό νερό και γενικά κάνεις όλα τα διατροφικά λάθη του κόσμου είναι λογικό να την πληρώνουν ΚΑΙ οι τρίχες σου.

5. Γυμναστικούλα κάνουμε;

Ναι κορόιδευε εσύ αλλά ΔΕΝ ξέρεις. Η γυμναστική αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης και τα αυξημένα επίπεδα τεστοστερόνης χαρίζουν υγεία στα μούσια σου, έτσι ώστε να μη μοιάζουν με μαραμένα φύλα. Τόσο απλά.

Male athlete doing exercises on pulldown machine in the gymΑυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies