Τρία styling προϊόντα για σένα που θες τα μαλλιά σου μακριά

Και τα οποία θα δώσουν τέλεια φόρμα και λάμψη. 

Το buzzcut δεν είναι για όλους. Εκτός αυτού αν γνωρίζουμε κάτι σίγουρο, είναι πως το περιποιημένο μακρύ μαλλί είναι εξαιρετικό στους άντρες όταν το φροντίζουν ανάλογα. Αν ωστόσο έχεις κάνει τον κόπο να το μακρίνεις και να το περιποιηθείς μέσω του μπαρμπέρη σου, πρέπει να δώσεις την ίδια βάση και στο styling. Τα μακριά μαλλιά για να δείχνουν ωραία θέλουν μονίμως προσοχή αλλά και καλά προϊόντα. Αναλόγως με το πώς θέλεις να δείχνουν, υπάρχει για όλα ένα καλό προϊόν για να δοκιμάσεις.

 

 

Pacino’s Wax Cream

pacinowaxcream

Με άρωμα από αλόη βέρα, προσφέρει φυσικό κράτημα που διαρκεί, ενισχύοντας τον όγκο και την υφή χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Το σχεδόν γυαλιστερό φινίρισμά του, το καθιστά κορυφαία επιλογή ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα μαλλιών για άνδρες με μακριά μαλλιά.

Viking Forming Cream

vikingfoam

Ξεχωρίζει για τα φυσικά του συστατικά και την αφρώδη υφή, κάνοντας τα μαλλιά μαλακά αλλά με δυνατό κράτημα. Τα βιολογικά συστατικά -συμπεριλαμβανομένου του κεριού μέλισσας, της κινόα και των φύλλων πράσινου τσαγιού- όχι μόνο προσφέρουν ένα επικό ματ κράτημα για όλη την ημέρα, αλλά επίσης προστατεύουν, ενυδατώνουν και θρέφουν τους θύλακες της τρίχας.

Διάβασε επίσης: Τι πρέπει να γνωρίζεις αν θες να ξυρίσεις το κεφάλι σου

Pete and Pedro Salt Spray

petepedro

Αν ψάχνετε για κάτι που θα ενυδατώσει τo μαλλί,  το γήινο αλλά απαλό σπρέι είναι για καλό λόγο το καλύτερο προϊόν για άνδρες με μακριά μαλλιά. Όχι μόνο αυτό θα εμποδίσει τα μαλλιά να ξεραθούν και να ξεφτίσουν, αλλά μια χούφτα σπρέι την ημέρα θα διατηρήσει πραγματικά τα μαλλιά σου περιποιημένα. Το sea salt spray θα δώσει επίσης υφή και συγκράτηση στα μαλλιά σας ενώ είστε εν κινήσει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved