Ένας άντρας πρέπει να έχει πάντα περιποιημένα χέρια

Αν δεν σκάβεις όλη μέρα, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να τα έχεις ατημέλητα.

Τα χέρια είναι ένα από τα πρώτα σημεία του σώματος που βλέπεις σε έναν άνθρωπο είτε είναι άντρας είτε είναι γυναίκα. Πώς να το κάνουμε; Είναι ωραίο να έχει κάποιος ή κάποια περιποιημένα άκρα, είναι ελκυστικό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, όλα εκείνα τα μαγαζιά που προσφέρουν υπηρεσίες μανικιούρ. Δεν πρέπει να θεωρείται ένα προϊόν πολυτελείας, αλλά μία ακόμη «υπηρεσία» για να βελτιώσεις τον εαυτό σου.

Γιατί όμως είναι ελκυστικά τα ωραία χέρια;

Είναι αυτό που βλέπεις, όταν θα οδηγήσει ο άλλος, θα πάτε για φαγητό, είναι από τα πρώτα σημεία του σώματος που έρχεσαι σε επαφή μαζί του. Και είναι ένα πρώτο δείγμα για να καταλάβεις έναν άνθρωπο. Θα μπορούσαμε, λοιπόν να πούμε ότι μιλάμε για το πρώτο δείγμα στην εμφάνιση ενός ατόμου. Είναι η αφή, που έχεις με τον άλλον άνθρωπο και είναι σημαντική να αισθάνεσαι ωραία.

Κάνε τα χέρια σου να φουσκώνουν με περηφάνεια κάτω από το T-shirt

 

Στις μέρες μας είναι ακόμη θέμα ταμπού η περιποίηση των αντρικών άκρων, ωστόσο σίγουρα η αποτίναξη από αυτές τις ξεπερασμένες απόψεις είναι αναγκαίες. Ένας άντρας πρέπει να περιποιείται τα άκρα του για να αισθάνεται και εκείνος ωραία με τον εαυτό του, συνεπώς αν ανήκεις σε εκείνη την κατηγορία που τα άκρα σου δεν είναι και πολύ περιποιημένα, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξεις.

Αν θέλεις όγκο στα χέρια υπάρχουν μόνο αυτές οι ασκήσεις

Είναι θέμα αισθητικής!

Υγιεινής και αισθητικής, αφού τα ωραία χέρια ολοκληρώνουν την εμφάνισή μας και αυτό έχει τη σημασία του. Είναι ωραίο να σε αγγίζει ένα όμορφο χέρι και να το αισθάνεσαι πάνω σου, όπως επίσης είναι σημαντικό να το βλέπεις. Το υπογραμμίζουμε ότι τα ωραία χέρια κάνουν τη διαφορά μην τα αμελείς. Και θα δεις ότι θα σε κάνει και εσένα να αισθανθείς καλύτερα με την εικόνα σου. Και είναι και ένα από τα πράγματα που κοιτάνε οι γυναίκες.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved