Τρεις απλές skincare συνήθειες που θα σε κάνουν καθημερινά ακαταμάχητο

Αλήθεια, πόσες φορές έχει τύχει να κοιτάξεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να αναρωτηθείς πώς θα μπορούσες να αναβαθμίσεις την εικόνα σου και να δώσεις ένα boost στην αυτοπεποίθησή σου; 

Εάν καταλαβαίνεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα. Διότι η ανδρική ρουτίνα ομορφιάς και περιποίησης δεν αρχίζει και σίγουρα δεν τελειώνει σε ένα απλό ξύρισμα.

Επειδή, λοιπόν, πάντα θέλεις μία αφορμή για ανανέωση, πλέον το μόνο που χρειάζεται για να είσαι καθημερινά ακαταμάχητος, είναι να κάνεις level up στην εμπειρία ξυρίσματός σου, απολαμβάνοντας ένα άνετο και απαλό ξύρισμα, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος της διαδικασίας.

Από τον πιο sensitive αφρό, το σαπούνι ή το πινέλο ξυρίσματος, μέχρι την κορυφαία σειρά ξυραφιών πολλαπλών χρήσεων Xtreme 3 της Wilkinson Sword, ένα είναι το σίγουρο: Αυτές είναι όλες οι αλήθειες, που θα αναδείξουν τον πιο όμορφο και περιποιημένο εαυτό σου, χάρη στην πιο ολοκληρωμένη, καθημερινή φροντίδα περιποίησής σου.

 

wilkinson1

 

Χρησιμοποίησε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης πριν το ξύρισμα

Τι κι αν υπάρχουν άντρες, που θεωρούν ταμπού τη skincare routine; Η αλήθεια είναι πως αρκεί να βάλεις στην καθημερινότητά σου τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης και πολύ γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη.

Βλέπεις, ένα ενυδατικό ξύρισμα με τη βοήθεια του κατάλληλου αφρού ξυρίσματος ή του αγαπημένου σου gel, αναμφίβολα θα λειτουργήσει κατά των ερεθισμών και θα προετοιμάσει το δέρμα σου, έτσι ώστε να αποφύγεις την ερυθρότητα και τους ερεθισμούς. Ποιος δεν θέλει άλλωστε, να βιώνει σχεδόν καθημερινά την ευκολότερη και πιο φιλική προς το δέρμα εμπειρία ξυρίσματος;

Και κάπως έτσι, θα είσαι πανέτοιμος να περάσεις στο δεύτερο και πιο σημαντικό «βήμα» φροντίδας και περιποίησης της επιδερμίδας σου, που δεν είναι άλλο από το ξύρισμα, δίνοντάς στον εαυτό σου το boost που χρειάζεται για να τραβάει όλα τα βλέμματα καθημερινά, με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.  

 

wilkinson2

 

Επίλεξε τα κατάλληλα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων για κάθε τρόπο ξυρίσματος

Εάν είσαι καθημερινά active με απανωτά meetings, business trips, afterwork drinks με τους συναδέλφους ή dates με το αγαπημένο σου πρόσωπο, οφείλεις -θέλοντας και μη- να είσαι περιποιημένος, έτσι ώστε να είσαι, αλλά πρωτίστως να αισθάνεσαι ακαταμάχητος! Και για να συμβεί αυτό, αρκεί να βάλεις στη skincare routine σου τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων της σειράς Xtreme 3 , που «υπόσχονται» την απόδοση μιας premium ξυριστικής μηχανής και την άνεση και ευκολία ενός αναβαθμισμένου ξυραφιού, που πλέον είναι και πολλαπλών χρήσεων.  

Βλέπεις, το Xtreme 3 Sensitive Comfort είναι το 3λέπιδο ξυραφάκι που προσφέρει βαθύ ξύρισμα, ακρίβεια στο αποτέλεσμα και σωστή ενυδάτωση, χάρη στις τρεις εύκαμπτες λεπίδες του, την προστατευτική μπάρα για αποφυγή τραυματισμών, καθώς και το γεγονός ότι οι -κατασκευασμένες από 70% ανακυκλωμένο ατσάλι- λεπίδες του, είναι κατάλληλες όλες τις περιοχές και τις γωνίες. Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, είναι να κρατήσεις τη λαβή από 35% ανακυκλωμένο πλαστικό τις και να απολαύσεις ένα βαθύ ξύρισμα.

Όσο για εσένα που θέλεις ακόμη περισσότερα, μάθε πως τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων Xtreme 3 Sensitive Comfort, διαθέτουν και ενυδατική ταινία με Αλόη και Βιταμίνη Ε, ενώ είναι κατάλληλα και για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας το πιο smooth αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις και τα ξυραφάκια Black Edition και Ultimate comfort της σειράς Xtreme 3, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Must-know tip: Από τη morning routine κάθε σύγχρονου άντρα που θέλει να ανακαλύπτει συνεχώς τις τάσεις και να αισθάνεται από «πρώτο» χέρι» τις πιο μοναδικές καινοτομίες, δεν γίνεται να λείπει η ξυριστική μηχανή Hydro 5, με υψηλή απόδοση και ποιότητα στο ξύρισμa. Διαθέτει 5 λεπίδες, ενώ παράλληλα προσφέρει μέγιστη προστασία του δέρματος και ενισχυμένη ενυδάτωση λόγω της τεχνολογίας Hydro. Το μυστικό της, άλλωστε, βρίσκεται στη μοναδική ενυδατική μπάρα gel που ενισχύει την ενυδάτωση και χαρίζει μέγιστη προστασία.

 

 wilkinson3

 

Πες «ναι» στις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και ολοκλήρωσε τη ρουτίνα σου

Κι όμως, στα plus της κορυφαίας σειράς ξυραφιών πολλαπλών χρήσεων Xtreme 3, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που αξίζουν την προσοχή σου, μιας και είναι εκείνες που «υπόσχονται» να κάνουν τη διαφορά: Ο λόγος για τον μέσο όρο ξυρισμάτων που προτείνει η σειρά Xtreme 3 της Wilkinson ανά συσκευασία. Ναι, καλά κατάλαβες.

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τον «χρόνο ζωής» στα ξυραφάκια που χρησιμοποιείς, αφού επάνω δεξιά στην συσκευασία αναγράφονται τα ξυρίσματα που έχει -κατά μέσο όρο- η κάθε συσκευασία. Μάθε, λοιπόν, πως ισχύουν σχεδόν 11 ξυρίσματα ανά ξυραφάκι!

Και μην ξεχνάς να φροντίζεις το ξυραφάκι σου με σύνεση και προσοχή. Τι σημαίνει αυτό; Πως μετά από κάθε ξύρισμα είναι σημαντικό να ξεπλένεις τις λεπίδες του ξυραφιού σου κάτω από τρεχούμενο νερό, για να αφαιρούνται τα υπολείμματα αφρού ξυρίσματος, χωρίς ωστόσο να χρησιμοποιείς πετσέτα που ενδέχεται να θαμπώσει τις λεπίδες του ή να χτυπάς άτσαλα το ξυραφάκι σου πάνω σε επιφάνειες, με τον κίνδυνο να βλάψεις τις λεπίδες του.

 

wilkinson4

 

Είσαι έτοιμος να αναβαθμίσεις τον τρόπο που φροντίζεις και περιποιείσαι την επιδερμίδα σου καθημερινά; Μην χάνεις άλλο χρόνο, αφού το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξοπλίσεις το μπάνιο σου με τα ξυραφάκια πολλαπλών χρήσεων της σειράς Xtreme 3. Η Wilkinson Sword με τη σειρά της, θα φροντίσει να αντικρίζεις καθημερινά στον καθρέφτη του μπάνιου σου τον πιο όμορφο και περιποιημένο εαυτό σου, χωρίς ερεθισμούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved