Ιδρώνεις πολύ; Δώσε μία ευκαιρία στην πούδρα σώματος

Τρία body powders που θα κρατήσουν τον ιδρώτα μακριά.

Δεν είναι πως τα αποσμητικά δεν κάνουν την διαφορά, απλά υπάρχουν μέρες που χρειάζεσαι και κάτι παραπάνω. Γιατί; Γιατί δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Ειδικά εκείνες που λιώνεις στην προπόνηση ή κάνεις αποστάσεις πεζός και μετά ανησυχείς ότι θα σκοτώσεις κόσμο με τη μυρωδιά σου, μαρτυρούν την έξτρα προστασία που χρειάζεσαι. Και εδώ έρχεται η λύση του body powder που θα σου σώσει τη ζωή. Και των άλλων.

Διάβασε επίσης: Πώς να αντιμετωπίσεις τον ιδρώτα με δύο απλές κινήσεις.

Η πούδρα του body powder όχι μόνο θα σε κρατήσει στεγνό και θα απομακρύνει τον ιδρώτα, αλλά θα καταπραϋνει και το δέρμα σου. Αν λοιπόν ψάχνεσαι αλλά δεν ξέρεις που να επενδύσεις, σου έχουμε μερικές προτάσεις που θα δώσουν λύση.

Και ο ιδρώτας μακριά.

 

1. Yardley Gentleman Classic Talc Powder

Talc 250g Mens GM Classic

Tο απαλό ταλκ της Yardley ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος και έχει ένα πικάντικο floral άρωμα, που θα γίνει σύμμαχος στη δυσοσμία.  Η Yardley έχει μοναδική αίσθηση όταν την εφαρμόζεις αμέσως μετά το μπάνιο ή το ντους, ενώ το ισορροπημένο μείγμα συστατικών θα σε κρατήσει στεγνό και άνετο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

 

2. Anti-Monkey Butt 

amb powder

Το Anti Monkey Butt είναι μια σταθερή επιλογή όπου με συμπαγές μείγμα συστατικών του, προσφέρει ώρες προστασίας με διακριτικό αλλά φρέσκο άρωμα. Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι είναι η καλαμίνη, βοηθά στην ενυδάτωση του δέρματος.

 

3. Clubman Pinaud Powder

pinaud clubman

Ο κόσμος γνωρίζει τη μυρωδιά του Pinaud Clubman από τα μπαρμπέρικα, αλλά υπάρχει και σε μορφή πούδρας σώματος. Όχι μόνο θα σε κάνει να μυρίζεις υπέροχα, αλλά η φόρμουλα σύνθεσής του, βοηθάει στο να καταπολεμηθεί ο ιδρώτας. Πόσο μάλλον αν μέσα σε όλα σε πιάνει και συχνά κνησμός (φαγούρα δηλαδή).

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved