4 tips για να ξεκουράσεις τα βλέφαρά σου

Μην ξεχνάς να πίνεις νερό.

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα αισθητικής που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άνθρωπος είναι τα πεσμένα βλέφαρα. Ένα κουρασμένο βλέμμα είναι πάντα κάτι που ενοχλεί όταν δεν είναι χαρακτηριστικό σου, καθώς μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με πεσμένα βλέφαρα, ενώ μπορεί να χρήζει επίσης ιατρικής εξέτασης. Η πτώση των βλεφάρων μπορεί να είναι τόσο έντονη που να μην σε αφήνει να βλέπεις καλά. Όπως και να ‘χει, έχουμε μερικές συμβουλές για να σε βοηθήσουμε να μειώσεις το πρόβλημα. Φυσικά, όταν δεν έχει κάνει με παθολογικό αίτιο.

Πόση ώρα μπορείς να μείνεις στον ήλιο αν βάλεις αντηλιακό;

1. Προστάτεψε το δέρμα σου από τον ήλιο

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Είναι επομένως πολύ επιρρεπές στην υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου. Γι' αυτό θα πρέπει να βάζεις πάντα αντηλιακό γύρω από τα μάτια σου - είναι καλύτερο να επιλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό για τη συγκεκριμένη περιοχή.

2. Πιες νερό

Η ενυδάτωση γενικά είναι σωτήρια για το δέρμα, καθώς βοηθάει στην απομάκρυνση των ανεπιθύμητων ουσιών και σε κάνει να φαίνεσαι πιο υγιής. Το νερό είναι πάντα η καλύτερη επιλογή, ωστόσο και άλλα αφεψήματα από βότανα και πολύ αραιωμένοι χυμοί φρούτων είναι και αυτές καλές επιλογές.

Tι κάνει ο Paul Rudd και δεν γερνάει

3. Κόψε το τσιγάρο

Το κάπνισμα δεν κάνει καλό στο δέρμα σου το ξέρεις, το γερνάει το πιο γρήγορα. Ειδικά το δέρμα που είναι τόσο ευαίσθητο γύρω από τα μάτια, χάνει την ελαστικότητά του πιο γρήγορα. Το ίδιο ισχύει και για το αλκοόλ, το οποίο πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο -όπως και να 'χει.

4. Υγιεινή διατροφή

Όταν το σώμα εφοδιάζεται με όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά, το δέρμα ωφελείται επίσης. Επομένως, μια υγιεινή διατροφή βοηθά στο να διατηρεί το δέρμα γύρω από τα μάτια ελαστικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved