associated press Tι κάνει ο Paul Rudd και δεν γερνάει

΄Οχι δεν έχει κάνει κάποια συμφωνία με τον διάολο

Το ζήτημα δεν είναι να φαίνεσαι είκοσι χρονών, αλλά να φαίνεσαι νεότερος και φρέσκος. Κάτι που οι celebrities το έχουν καταφέρει. Είναι παράδοξο πως τόσο άντρες, όσο και γυναίκες φαίνονται  τόσο πολύ νεότεροι από την ηλικία τους και κυρίως νεανικοί. Φαίνονται σαν τριάντα ετών, ενώ είναι πάνω από πενήντα. H λίστα με τα παραδείγματα είναι εκτενής: ο Brad Pitt εξακολουθεί να είναι πολύ ωραίος στα 59 του χρόνια, ο George Clooney και ο Lenny Kravitz εύκολα τους κάνει για τριανταπέντε. Όπως και ο Paul Rudd είναι επίσης από εκείνους τους τύπους που φαίνονται φρέσκοι και νέοι.

«Ant-Man & the Wasp: Quantumania»: H Δυναστεία του Kang αντεπιτίθεται

Η εξωτερική εικόνα του ηθοποιού του Ant-Man and the Wasp: Quantumania δεν έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πώς ήταν όταν έπαιζε στο Clueless ή όταν έπαιζε τον σύντροφο της Phoebe Buffay στα Φιλαράκια. Η Jennifer Aniston έχει σχολιάσει και εκείνη τη νεανική εμφάνισή του πριν από δύο χρόνια μέσω Instagram: «Χρόνια πολλά #PaulRudd!! Δεν γερνάς, κάτι που είναι περίεργο - αλλά σε γιορτάζουμε ούτως ή άλλως». Ο Chris Evans έχει εκφράσει και εκείνος την απορία του: «Γιατί δεν γερνάς;».

Από την άλλη, ο ηθοποιός δεν λέει και πολλά για το πώς έχει αυτή την εμφάνιση, ωστόσο ψάχνοντας  κάτι βρήκαμε. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Paul έχει πάρει το βραβείο του περιοδικού People για τον «Sexiest Man Alive» το 2021. Από κάτω θα βρεις μερικά από τα βασικά που κάνει ο ηθοποιός για την εικόνα του και που μπορείς να κάνεις και εσύ.

 

 

Καλό αντηλιακό

Πολύ βασικό. Ο ήλιος είναι από τους κύριους παράγοντες που επιτυγχάνει τη διαδικασία γήρανσης. «Χρησιμοποιώ αντηλιακό συστηματικά, δεν είναι μόνο για την παραλία», έχει δηλώσει ο Rudd στο InStyle το 2015.

Κονσίλερ

Το 2019 η Elizabeth Olsen αποκάλυψε ότι παίρνει συμβουλές ομορφιές από τον Rudd. «Νομίζω ότι έμαθα την τεχνική του κονσίλερ είτε από τον Paul Rudd είτε από τον Mark Ruffalo. «Βάζεις λίγο κονσίλερ και το απλώνεις στα μήλα των μάγουλων σου. Κάτι που έμαθα από τον Rudd». Το κονσίλερ δεν είναι κάτι καινούργιο και υπάρχουν πολλοί άντρες που το χρησιμοποιούν.

Η ενυδατική κρέμα

«Είμαι 80 χρονών εσωτερικά», είχε πει αστειευόμενος ο ηθοποιός στο Allure το 2019, δείχνοντας το στήθος του. «Εδώ μέσα, είναι σκέτο σκοτάδι, και υπάρχει και λίγη ενυδατική κρέμα». Η ενυδατική κρέμα μπορεί να σε βοηθήσει να κρατήσεις το δέρμα σου ενυδατωμένο και σφριγηλό.

Eye patches

Ουσιαστικά είναι οι μάσκες ματιών. Η groomer του Rudd, Rehannae White, έχει πει σε συνεντεύξεις της, ότι ο ηθοποιός χρησιμοποιεί eyes patches.

Ύπνος

Μιλώντας στο Men's Health φέτος, ο Rudd παραδέχτηκε ότι υποστηρίζει πολύ τον καλό ύπνο. «Το πιο σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας είναι ο ύπνος. Πρώτα κοιμήσου, μετά κάνε διατροφή και μετά γυμναστική».

Φαγητό

Όπως είχε πει στο Men's Health τρώει καθημερινά αυγά, αρκετό σολομό και του αρέσουν τα shake πρωτεΐνης. «Έμαθα τόσα πολλά για το πώς αντιδρά το σώμα μου στα τρόφιμα, πώς αντιδρά στην άσκηση και είμαι χαρούμενος με αυτό». Μιλώντας στο AARP το 2019 είπε: «Τρώω σαν αθλητής. Δεν καταναλώνω ζάχαρη και αλκοόλ, μόνο πρωτεΐνες και λαχανικά. Μου αρέσει πολύ».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved