associated press Αν θέλεις να αφήσεις μακριά μαλλιά, τότε πρέπει να το κάνεις με στιλ

Σου έχουμε όλες τις επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε τύπο κεφαλιού.

Τα μαλλιά αποτελούν σημάδι αρρενωπότητας και ανδρικής ταυτότητας. Το να αισθάνεσαι καλά ακόμη και χωρίς μαλλιά είναι cool αλλά από τη στιγμή που έχεις τις τρίχες γιατί δεν τις αξιοποιείς; Δεν υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μην εκτιμήσει το μακρύ μαλλί στον άνδρα, αρκεί ωστόσο ν’ ακολουθήσεις ορισμένους απαράβατους κανόνες. Το μακρύ μαλλί δε σημαίνει πως δεν πατάς στο κομμωτήριο. Αντιθέτως χρειάζεσαι συμβουλές από τους καλύτερους για να το περιποιείσαι και να το δυναμώνεις. Θέλει φροντίδα, θέλει πλύσιμο και θέλει να σου ταιριάζει. Δεν ταιριάζει κάθε τύπος μαλλιού σε κάθε τύπο κεφαλιού.

 

 

Τα μακριά μαλλιά στον άνδρα έχουν επιστρέψει στη μόδα και πλέον με τόσα μοντέρνα κοψίματα και στιλ, η εύρεση του σωστού στιλ αποτελεί πρόκληση. Μία πρόκληση που δε θα τη φέρεις εις πέρας μόνος σου. Υπάρχουν αρκετές επιλογές που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το κατάλληλο για το κεφάλι σου και να εντυπωσίασεις τους πάντες. Από το γενναίο Viking στιλ μέχρι τα κυματιστά, θα σου παρουσιάσουμε τις καλύτερες επιλογές ώστε φέτος το καλοκαίρι να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αλλά πριν περάσουμε στην gallery με τις επιλογές, οφείλεις να διαβάσεις με ευλαβική προσοχή τις παρακάτω συμβουλές.

 

 

Πρώτον το μακρύ μαλλί απαιτεί ίσια ή κυματιστή τρίχα, ώστε να έχει βάρος που να το κρατάει προς τα κάτω. Αλλιώς, καλλιεργείς αφάνα. Δεύτερον, το ότι θα αφήσεις μαλλί δε σημαίνει ότι θα σταματήσεις να έχεις ανάγκη τον κουρέα σου. Ίσα ίσα, η κατεύθυνση που θα δώσει εκείνος θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Αν δεν κόψει σωστά εκείνος, η τρίχα δεν θα μακρύνει ωραία. Τρίτον, αν τα μαλλιά σου δεν είναι ολόισια, ακόμα καλύτερα. Τα μήκη που συζητάμε αναδεικνύονται καλύτερα και δείχνουν πιο αρρενωπά όταν η τρίχα είναι σπαστή. Τέταρτον, μια καλοκουρεμένη, ελεύθερη φράντζα είναι η μισή γοητεία του εν λόγω λουκ. Άσε το μαλλί να κινηθεί ελεύθερα και βάλε χέρι μόνο όταν τα μαλλιά πέφτουν μπροστά στα μάτια. Πέμπτον, για ένα διάστημα θα πρέπει ν' ανεχτείς ένα κάπως άχαρο μήκος μέχρις ότου να φτάσεις στο επιθυμητό μάκρος. Τι κάνουμε στο μεταξύ; Styling με φορά προς τα πίσω και περιποίηση της τρίχας με τονωτικό σε στεγνό μαλλί. Το ζητάς στον κουρέα και είναι το μυστικό ώστε να «στρώσει» καλά στη συνέχεια η πάστα ή ο πηλός. Το ζελέ το ξεχνάς, γενικώς. Πιάσ' τα ψηλά μ' ένα λαστιχάκι όταν θ' αρχίσουν να μακραίνουν.

Παρακάτω τα καλύτερα στιλ για μακριά μαλλιά.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved