Ο οίκος αρωμάτων BOSS παρουσιάζει το νέο limited edition BOSS Bottled Pacific

Ένα νέο καλοκαιρινό άρωμα από την οικογένεια Boss Bottled

Ο οίκος αρωμάτων Boss παρουσιάζει το Boss Bottled Pacific, ένα αναζωογονητικό Eau de Toilette που προσθέτει μια νότα δροσιάς από της ακτές της Καλιφόρνιας στην εμβληματική οικογένεια Boss Bottled. Με νότες κορυφής από εσπεριδοειδή και αλάτι, αυτή η έντονα φρέσκια σύνθεση μεταφέρει νοερά αυτόν που το φοράει στις παραλίες του Μαλιμπού, εκεί που οι ημέρες κυλούν, δαμάζοντας τα κύματα και χαλαρώνοντας κάτω από τη σκιά των φοινίκων. 

Το καλοκαιρινό πνεύμα σε ένα μπουκάλι

Το Boss Bottled Pacific ανοίγει με μια αναζωογονητική σύνθεση, που αποτυπώνεται μέσα από τη ζωηρή εσάνς του λεμονιού και μια πινελιά αλμυρής συμφωνίας. Στην καρδιά του αρώματος, η καρύδα και το κυπαρίσσι προσθέτουν εξαιρετικό βάθος και νότες από τη φύση που ξεσηκώνουν της αισθήσεις. Όσο το άρωμα ανοίγει, μια ζεστή βάση από σανταλόξυλο, κασμίρι και Ινδονησιακό πατσουλί εκπέμπει μια γαλήνια διάθεση, λαμπερές αναμνήσεις χαλάρωσης και ξέγνοιαστες στιγμές διακοπών. Η ταλαντούχος αρωματοποιός Sophie Labbé δημιούργησε αυτό το αναζωογονητικό limited-edition άρωμα για να συνοδεύσει ιδανικά της πιο ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Για να σηματοδοτήσει την άφιξη του νέου Eau de Toilette, το κλασσικό μπουκάλι Boss Bottled επανασχεδιάζεται. Εμπνευσμένη από τα κρυστάλλινα, γαλάζια νερά της θάλασσας, η νέα συσκευασία κυκλοφορεί σε λαμπερή, ημι-διάφανη μπλε απόχρωση που συνοδεύεται από ένα πώμα σε ζεστό ασημένιο χρώμα. 

Ένα ταλέντο που δαμάζει τα κύματα

Παγκόσμιος πρεσβευτής της αρωματικής οικογένειας Boss Bottled, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός Chris Hemworth πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια Boss Bottled Pacific, εκπέμποντας έναν αέρα ανανέωσης και ηρεμίας. Ως επιχειρηματίας, οικογενειάρχης, δεινός surfer και υπέρμαχος υποστηρικτής για την προστασία του περιβάλλοντος, ο Chris Hemsworth χαρακτηρίζεται από πολλά περισσότερα από την επιτυχία του στη μεγάλη οθόνη. Με διεθνή φήμη αλλά πάντα ταπεινός, ο Chris Hemsworth πρεσβεύει την πολυδιάστατη και επιδραστική προσωπικότητα του οίκου BOSS σήμερα.  

Boss Bottled Pacific x Yiorgos Karavas

 

Untitled2

 

Σαλπάροντας με φόντο το απέραντο γαλάζιο και απολαμβάνοντας τη δύση του ηλίου που καθρεφτίζεται στον ορίζοντα, ο Γιώργος Καράβας πρωταγωνιστεί σε ένα μίνι digital film υπό τη δημιουργική επιμέλεια του φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού. Με ναυαρχίδα το νέο Boss Bottled Pacific, ο πρωταγωνιστής της εγχώριας καμπάνιας του οίκου BOSS αναδύεται από τα κρυστάλλινα νερά με έναν αέρα αναζωογόνησης και ελευθερίας, ταξιδεύοντάς μας στις ανέμελες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας των καλοκαιρινών διακοπών. 

To νέο BOSS Bottled Pacific είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στα πολυκαταστήματα Hondoscenter όσο και στο αντίστοιχο e-shop.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved