Πέντε κουρέματα για σένα που χάνεις τρίχες

Ακόμη και αν δεν σου βρίσκονται χρήματα για εμφύτευση, μπορείς να καμουφλαριστείς.

Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου επειδή χάνεις τρίχες. Πέρα από το ότι υπάρχουν θεραπείες με δυναμωτικά και αμπούλες που μπορείς να δοκιμάσεις -πριν προχωρήσεις σε εμφύτευση αν και εφόσον το θες- μπορείς να καμουφλάρεις αυτό που δεν σου αρέσει να βλέπεις με το στυλ χτενίσματος. Τα πέντε παρακάτω είναι μερικές σίγουρες επιλογές για να εξασφαλίσεις καλύτερο look και να κρύψεις την απώλεια μαλλιών. Θα σε βοηθήσουν οι παρακάτω.

To buzzcut του Jake Gyllenhaal

southpaw buzzcut

Ένα από τα πιο διάσημα κουρέματά του που αποτελεί σταθερή αξία για όσους θέλουν να κοντοκουρευτούν, αλλά όχι τόσο που να εμφανίζονται κενά. Το roundly shaved του κεφαλιού και το κοντοκουρεμένο στυλ στην κορυφή, είναι από εκείνα που και ξεγελούν και δείχνουν τέρμα αθλητικά.

Το razor shaved του Dwayne Johnson

jumanji therock

Είναι διαφορετικοί οι λόγοι που ο Rock ξυρίζει το σκαλπ του, αλλά για όσους έχουν στρογγυλό κεφάλι είναι βολικό όσο δεν φαντάζονται. Απλά έχετε στο νου ότι ειδικά το δέρμα του κεφαλιού, θέλει περιποίηση όπως ενυδατικές και αντηλιακό.

 

Διάβασε επίσης: Πώς θα συμβιβαστείς με την αραίωση των μαλλιών σου.

 

Το messy του Jude Law

judelaw meshy

O ηθοποιός είχε πρόβλημα αραίωσης από τα 30 του χρόνια και πρόσφατα έκανε εμφύτευση – που λειτούργησε μερικώς. Ωστόσο φροντίζει να ανακατεύει το φρέσκο και «ανθισμένο» κομμάτι της κεφαλής, ώστε να καλύπτει τα κροταφικά κενά που έχουν παραμείνει.

To pushed forward του Tom Ford

tomhardy slickunder

Αν ωστόσο η αραίωση είναι ελάχιστη μπροστά αλλά μεγαλύτερη στους κροτάφους, κράτησε τα χαμηλά, κοντά και με κλίση προς τα εμπρός με μία απαλή πομάδα, σαν σύγχρονος Καίσαρας όπως ο Tom Ford.

To slick-back undercut του Tom Hardy

Όσο πιο ψηλά κρατήσεις το undercut, τόσο περισσότερο μαλλί μπορεί να σου «φάει» ο μπαρμπέρης σου από την κορυφή. Από ένα σημείο και μετά δεν έχει ιδιαίτερη σχέση αν έχεις αραίωση, γιατί φεύγει όλο πίσω με δυνατή πομάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved