Unsplash Τελικά ξέρεις ποιοι είναι οι εχθροί και ποιοι οι σύμμαχοι του δέρματος σου;

Συμβουλές grooming από τους ειδικούς στην περιποίηση του δέρματος.

Το δέρμα έχει, όπως όλα τα όργανα του σώματος, τους εχθρούς και τους συμμάχους του. Έτσι λοιπόν το πρόσωπο μας λατρεύει και μισεί κάποια πράγματα που κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Ένα λείο και γυαλιστερό δέρμα δηλώνει υγεία και καλή διατροφή ενώ αντιθέτως ένα γκρίζο και ρυτιδιασμένο δέρμα δηλώνει κακή ζωή και κραιπάλες. Τι πρέπει όμως να κάνουμε για να έχουμε πάντα καλό δέρμα; Νέο και φρέσκο; Δεν είναι αδύνατον να το καταφέρεις αρκεί μόνο να ξέρεις τι αρέσει στο δέρμα σου και τι τελικά δεν θέλει.

Αν περιποιείσαι το δέρμα σου θα έχεις και πολύ λιγότερο άγχος

Ό,τι κάνουμε για τους εαυτούς είναι μία ένδειξη φροντίδας κι αυτό έχει θεραπευτικά αποτελέσματα πάνω μας αλλά και μέσα μας. Το σώμα είναι ο οίκος της ψυχής όπως όλοι γνωρίζουμε και πρέπει να το φροντίζουμε πολύ. Είναι το δοχείο μέσα στο οποίο όλος μας ο κόσμος κατοικεί.

 

 
 

Αν νομίζεις ότι το πρόσωπο σου δεν συγκεντρώνει βακτήρια και σκόνη, καλύτερα να ξυπνήσεις.  Είτε είσαι μουσάτος είτε όχι, η περιποίηση του προσώπου σου είναι βασική ανδρική καθημερινή ρουτίνα, που έχει ένα και μοναδικό στόχο: να σε κρατήσει καθαρό και να σε κάνει να δείχνεις καλύτερος.

 

 
 

Πώς θα φροντίσεις ιδανικά το δέρμα του προσώπου σου

Το σαπουνόνερο δεν αρκεί. Χρειάζεσαι ένα καλό face wash που θα απομακρύνει σμήγματα και νεκρούς ιστούς, έτσι ώστε το δέρμα να δείχνει υγιές και λαμπερό. Ιδού μερικές και καλές επιλογές, ώστε να μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για το πρόσωπό σου.

Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τους εχθρούς και τους συμμάχους του δέρματος σου, έτσι για να γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις μέσα στη μέρα σου ώστε να έχεις πάντα νεανικό δέρμα όσο χρονών και να είσαι.

Δες εδώ ποιοι είναι οι εχθροί και οι σύμμαχοι του δέρματος σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved