Δύο αρώματα που οφείλεις να δοκιμάσεις

Λιτά και στοχευμένα, σου έχουμε ένα δίδυμο για τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται.

Στον κόσμο από τις ατελείωτες λίστες με επιλογές, οι άντρες ήταν πάντα σταθεροί στις προτιμήσεις τους και δοκίμαζαν τα καινούργια πράγματα βήμα-βήμα. Έτσι, ξέρουμε και εμείς από τους εαυτούς μας πως το κομμάτι άρωμα, είναι κάτι ιδιαίτερο και προσωπικό. Οπότε πριν προλάβεις να πεις ότι έχω παντρευτεί αυτό που έχω διαλέξει, δώσε το χώρο και το χρόνο για λίγες και καλές επιλογές που έχουμε να σου προτείνουμε.

Στην προκειμένη περίπτωση είναι μόλις δύο, αλλά κάνουν το δίδυμο της επιτυχίας στο κομμάτι της περιποίησης και του πως θα παίρνουμε πάντα έμπνευση από τις μυρωδιές που μας εκφράζουν. Εμείς το βρήκαμε εδώ. Στα νέα ανδρικά αρώματα με υπογραφές Carolina Herrera και Paco Rabanne.

 

BAD BOY Extreme Carolina Herrera

 badboy extreme

Μπορεί το μυαλό να πηγαίνει στο Shazam αντικρίζοντας για πρώτη φορά το μπουκάλι, αλλά το Bad Boy συμβολίζει σίγουρα πολλά περισσότερα. Η extreme φύση του άντρα όπου η αυτοπεποίθησή του δεν σταματάει ποτέ να μεγαλώνει, είναι το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό μέσα από την ονομασία ενός τόσο ξεχωριστού αρώματος. Καλοκαιρινό και με ζωντανή, μεγάλη διάρκεια, οι νότες του ξεκινούν από το τζίντζερ και μανταρίνι, μέχρι το γιασεμί sambac και την ορχιδέα. Θα το ερωτευτείς με την πρώτη μυρωδιά.

1 Million Royal Paco Rabanne

million royal

Σημασία έχει πως νιώθεις. Και αν νιώθεις ότι είσαι ανεκτίμητος και αξίζεις τα πάντα, τότε η νέα έκφραση του 1 Million Royal, είναι το άρωμα που ήθελες να αναδείξει ακόμη περισσότερο τον χαρακτήρα σου. Άλλωστε έχουμε ήδη απολαύσει στο μέγιστο τα αγαπημένα 1 Million και 1 Million Elixir και η βασιλική έκδοση του Royal, έρχεται με την ξυλώδη φύση του (κέδρο) αλλά και νότες όπως είναι το μανταρίνι, το κάρδαμο και το φασκόμηλο, σε ένα μοναδικό πάντρεμα που θα κάνει την προσωπικότητά σου ανεκτίμητη – και πάνω από 1 Million.

Γνώρισέ τα και επέλεξε αυτό που σου ταιριάζει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved