Το πιστολάκι δεν είναι μόνο για τις γυναίκες

Ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι σαν στάχια.

Μεγαλώσαμε με την εντύπωση ότι το πιστολάκι συνδέεται μόνο με τις γυναίκες. Και πράγματι τα περισσότερα από τα κομμωτήρια συνεχίζουν και χρειάζονται τα πιστολάκια σε καθημερινή βάση για να μπορέσουν να πετύχουν τα απαιτητικά look των γυναικών. Ωστόσο μιλάμε πλέον για μια σειρά από ανδρικά χτενίσματα που δεν περιορίζονται στο πάλαι ποτέ γουλί ή σε κάποιο κοντό άλλο κούρεμα που πριν περίπου μια δεκαετία θα βάζαμε το πιο φτηνό τζελ για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας.

 

manhair

 

Πλέον το πιστολάκι είναι πιστός σύμμαχος και του άντρα. Ειδικά για κουρέματα τα οποία χρειάζονται αρκετό μαλλί και αυτό μάλιστα να πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση, το πιστολάκι είναι απαραίτητο. Μπορεί για τους περισσότερους από σας το χτένισμα να είναι κάτι που ονομάζεται παιχνιδάκι, ίσως επειδή δεν σας αρέσει να χτενίζεστε ή χτενίζεστε πολύ εύκολα, αλλά δεν έχουμε όλοι την ίδια τρίχα. και όσοι έχουν σπαστή τρίχα ακόμα κατσαρές φύτρες, ή τελοσπάντων οποιουδήποτε άλλου τύπου μαλλιού παιδεύονται ιδιαίτερα για να καταφέρουν να στρώσουν το πρωινό look.

Διάβασε επίσης: Πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου να φαίνονται περισσότερα

Αυτό σημαίνει πως πρέπει να μπει στο παιχνίδι το πιστολάκι. Σημαίνει πως πρέπει να βρέξεις το κεφάλι σου, να δώσεις τη σωστή κατεύθυνση στο μαλλί αναλόγως από ποια πλευρά είναι η κορυφή σου και στη συνέχεια αντί για ζεστό να ενεργοποιήσεις τον κρύο αέρα, ώστε να μείνει το look στη θέση του. το μόνο που μένει μετά είναι η εφαρμογή του εκάστοτε προϊόντος είτε αυτό είναι ομάδα είτε κάποιος sea salt σπρέι. F βέβαια για να συμβούν όλα αυτά πρέπει να επενδύσεις σε ένα καλό πιστολάκι το οποίο δεν χρειάζεται να σου κοστίσει πάνω από 50 ευρώ και είναι αγορά που θα σου μείνει.

 

 

ξεκίνα λοιπόν να το χρησιμοποιείς και συμβουλέψου τον μπαρμπέρη σου για τα περισσότερα από τα look που θέλεις να δοκιμάσεις. Αφού πρώτα βέβαια έχεις κάνει και το ανάλογο κούρεμα. Να θυμάσαι ότι για να μπορέσεις να δείχνεις κάθε φορά σαν να έχεις φύγει από μπαρμπέρικο, πρέπει να μάθεις να δουλεύεις το πιστολάκι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved