Associated Press Βιάζεσαι να μακρύνεις τα πολύ κοντά μαλλιά σου;

Το έκανες το buzz cut γιατί σου άρεσε, αλλά το βαρέθηκες πιο γρήγορα από όσο περίμενες και θέλεις ακόμα πιο γρήγορα πίσω τα μαλλιά σου; Υπάρχει τρόπος να επιταχύνεις τη διαδικασία. 

Μετά το στρατό ή μετά από μία απόφαση να κόψουμε πολύ κοντά τα μαλλιά μας σε στυλ buzz cut, έρχεται κάποια στιγμή η συνειδητοποίηση πως μας λείπει λίγο το πιο μακρύ μαλλί. Τότε όμως πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα σχετικά με τον σωστό τρόπο να μακρύνουμε ξανά το μαλλί μας χωρίς να έχουμε όλα εκείνα τα ανεπιθύμητα στάδια.

 

 
 

Τα μακριά μαλλιά στους άντρες είναι πάντα στη μόδα και μπορείς να πετύχεις από πιο casual μέχρι πιο ψαγμένα look με αυτά. Σίγουρα πάντως έχουν τη δική τους γοητεία αρκεί πάντα να είναι υγιή και περιποιημένα. Υπάρχουν κάποια λάθη όμως που οι άντρες κάνουν συχνά όταν αποφασίζουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους και έτσι δεν έχουν το τελικό αποτέλεσμα που είχαν στο μυαλό τους. Εάν λοιπόν σκέφτεσαι να αφήσεις τα μαλλιά σου να μακρύνουν δες παρακάτω μερικές συμβουλές ώστε να έχεις σίγουρα τα μακριά μαλλιά που θέλεις.

 

 
 

Γιατί οι γυναίκες γοητεύονται από τους άντρες με γκρίζα μαλλιά;

Αν θέλεις να μακρύνεις το μαλλί σου ο δρόμος είναι κι αυτός μακρύς. Θέλει υπομονή και κουράγιο για να το καταφέρεις, γιατί πολύ νομίζουν πως είναι κάτι εύκολο, έλα όμως που δεν είναι τόσο όσο ακούγεται. «Μακραίνω μαλλί» στη γλώσσα των ανδρών το 2023 δεν σημαίνει το αφήνω να γίνει σαν των μεταλλάδων. Τα ανεξέλεγκτα μήκη ανήκουν στα 1980 και κανείς δεν έχει την παραμικρή διάθεση να τα επαναφέρει στο παρόν. Το θέμα είναι να βρεις μία καλή ισορροπία στο μαλλί σου έτσι ώστε να έχεις μέν μακρυά μαλλιά αλλά να μην μοιάζεις με άνθρωπο των σπηλάιων.

 

 
 

Για να ξεκινήσεις να μακραίνεις τα μαλλιά σου επέλεξε αρχικά κουρέματα που θα σου επιτρέψουν να μακρύνεις το πάνω μέρος των μαλλιών σου. Αυτό γιατί οι τρίχες που βρίσκονται στη κορυφή του κεφαλιού έχουν την τάση να μακραίνουν πιο αργά από αυτές που βρίσκονται πιο κάτω και στα πλαϊνά. Όταν αυτά φτάσουν σε ένα μήκος 8-10 εκατοστών ξεκίνα να μακραίνεις και τα υπόλοιπα μαλλιά σου.

Εδώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για το πως θα μακρύνεις σωστά τα μαλλιά σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved