pexels Τελικά η κρέμα ματιών κάνει όντως κάτι ή είναι όλα ένα φιάσκο;

Πολλά ακούγονται για τις κρέμες ματιών, ισχύουν όμως;

Όλες οι εταιρίες που φτιάχνουν κρέμες ματιών λένε πως το δέρμα κάτω από τα μάτια είναι πιο λεπτό από το υπόλοιπο του προσώπου. Οι άνδρες έχουν την τάση να κάνουν σακούλες περισσότερο από τις γυναίκες γι’ αυτό άλλωστε, λένε οι εταιρίες, πως χρειαζόμαστε κρέμα ματιών έτσι ώστε να αποφύγουμε την γήρανση στην περιοχή. Ισχύει όμως τελικά κάτι τέτοιο; Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο όλο αυτό με τις κρέμες ματιών ή μήπως είναι άλλο ένα διαφημιστικό τρικ; Μήπως οι εταιρίες λένε ψέματα; Μήπως θέλουν απλά να πουλάνε κρέμες ματιών σε ανυποψίαστους άνδρες που έχουν λίγο παραπάνω ψύχωση με το πρόσωπο τους;

 

 
 

4 grooming κινήσεις για να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου

Πολλοί λένε πως οι κρέμες ματιών δεν είναι εντελώς απάτη. Περιέχουν όντως κάποιες ουσίες οι οποίες τραβάνε την υγρασία στο μάτι έτσι ώστε να μην ξεραίνεται το δέρμα και χαλάει. Άλλοι όμως λένε πως όλα τα προϊόντα ομορφιάς περιέχουν πάνω κάτω τα ίδια συστατικά, αυτό που αλλάζει είναι φυσικά το μάρκετινγκ γύρω από αυτά. Με λίγα λόγια μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σπρέυ προσώπου και να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με μία πανάκριβη κρέμα ματιών μιας και έχουν τα ίδια συστατικά. Εκεί κάπου βλέπουμε πως δεν είναι ανάγκη να δίνεις όλο το μισθό σου για μία πολύ ακριβή κρέμα ματιών γιατί πετυχαίνει το ίδιο αποτέλεσμα με ένα face moisturizer.

 

 
 

5 λάδια για να μην σε αφήσει το μούσι σου

Η αγορά έχει γεμίσει με προϊόντα που έχουν μέσα τους αβοκάντο, πορτοκάλι, μανταρίνι, μήλο και ότι άλλο φρούτο θέλεις, αλλά όμως ουσιαστικά όλα αυτά δεν χρησιμεύουν σε τίποτα μιας και είναι απλά αρώματα και χρώματα που τα προσθέτουν χημικά. Με λίγα λόγια όλα είναι θέμα πως θα στο πουλήσει η εταιρία. Δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως όλα τα νέα προϊόντα που βγαίνουν είναι απλά νέες ιστορίες μάρκετινγκ για τεχνολογίες οι οποίες υπήρχαν δεκαετίες πριν.

Αν λοιπόν κάτι πρέπει να βάζουμε στο πρόσωπο μας τότε αυτό πρέπει να είναι ένα καλό και δυνατό αντιηλιακό και όχι πανάκριβες κρέμες προσώπου που δεν κάνουν και πολλά τελικά. Οπότε know your priorities και πράξε ανάλογα, μην πετάς τα χρήματα σου σε έξυπνα μάρκετινγκ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved