Pexels Πώς θα σου φαινόταν αν η κρέμα προσώπου σου ήταν από Σκωτσέζικο ουίσκι;

Μία νέα μελέτη μας επιβεβαιώνει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του διάσημου ποτού στο δέρμα μας.

Mία νέα έρευνα υποστηρίζει πως κάποια υποπροϊόντα του ουίσκι και μάλιστα ειδικά του Σκωτσέζικου, έχουν καλές ιδιότητες στα ανθρώπινα κύτταρα. Εμείς έχουμε μάθει τόσο καιρό πως το ουίσκι το πίνεις, τώρα όμως μαθαίνουμε πως μπορείς απλά να το βάλεις στο σώμα σου σαν κρέμα. Τουλάχιστον έτσι λέει μία νέα εταιρία. Η συγκεκριμένη εταιρεία φυσικής περιποίησης δέρματος χρησιμοποιεί αντιοξειδωτικά που προέρχονται από το διάσημο Σκωτσέζικο ουίσκι για την ανάπτυξη πολυτελών προϊόντων περιποίησης με την τεχνογνωσία ερευνητών της Σχολής Φαρμακευτικής και Επιστημών Ζωής του Πανεπιστημίου Robert Gordon στο Αμπερντίν της Σκωτίας. Μήπως έχουμε εδώ κάτι νέο; Κάτι αρκετά ενδιαφέρον για την ανδρική μας περιποίηση; Για να δούμε όμως με λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται ακριβώς.

 

 
 

Πώς το σώμα σου λέει πως χρειάζεται ξεκούραση

Είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο υποπροϊόν χρησιμοποιείται για δοκιμή πάνω στο ανθρώπινο σώμα, τα αποτελέσματα της έρευνα είναι πολύ ενδιαφέροντα. Ποια είναι όμως αυτή η πρωτοπόρα εταιρία και τι ακριβώς παρασκευάζει; Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο, η ZAZA & CRUZ παρασκευάζει προϊόντα με φυσικά συστατικά που ενυδατώνουν το δέρμα, ενώ το προστατεύουν από την κυτταρική βλάβη και τις επιπτώσεις της γήρανσης. Κι όλα αυτά μέσω του πιο διάσημου ποτού στον κόσμο. Πώς ακριβώς το κατάφερε αυτό;

 

 
 

Θες να αδυνατίσεις; Οι Ιάπωνες ξέρουν τον τρόπο

Χρησιμοποιώντας δείγματα από το αποστακτήριο GlenWyvis στο Dingwall, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι πολυφαινόλες και τα θρεπτικά συστατικά που εξάγονται από το ουίσκι μπορούν να μειώσουν σημαντικά τη φλεγμονή, να απαλύνουν την εχθρική ερυθρότητα και να προστατεύσουν το δέρμα από τις βλάβες. Με απλά λόγια, η ουσία αυτή μπορεί να προστατεύσει άμεσα στο δέρμα, κι όλα αυτά από ένα ποτό. Η ιδέα όμως αυτή δεν είναι ακριβώς νέα, έρχεται πίσω από την δεκαετία του 1970 και συγκεκριμένα από την Ιαπωνία. Οι Ιάπωνες απέδειξαν πειραματικά στο εργαστήριο πως μετά από κάποια ζύμωση του παραδοσιακού ποτού σάκε, η ουσία που μένει έχει θεραπευτικές ιδιότητες στο δέρμα.

Εμείς περιμένουμε με αρκετή ανυπομονησία τα προϊόντα της ZAZA & CRUZ να κυκλοφορήσουν στο εμπόριο για να δούμε αν όντως ισχύουν όλα αυτά στην πράξη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved